Paşte all-inclusive la Muzeul Astra din Sibiu

Florentina Șerbănescu, 11 aprilie 2014, Ora 10:37

  • print
  • |
paste-all-inclusive-la-muzeul-astra-din-sibiu-39393-1.jpg

Tradiţionalul rămâne stilul adoptat de românii care îşi permit o minivacanţă de sărbători. Proprietarii de hoteluri şi pensiuni au profitat de experienţa anilor trecuţi şi şi-au pregătit deja ofertele de Paşte, în care au inclus bucate alese si locuri inedite. Una dintre ele vine de la Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale ASTRA din Sibiu.

Dacă aleg să petreacă Paştele în Sibiu, turiştii au parte de tratament all-inclusive, de la cazare la masă şi slujbă de Înviere în incinta Muzeului Civilizației Populare Tradiționale ASTRA. Turiştii plătesc pentru cazare între 30-50 de lei pe noapte, fără masă. Preţul ajunge la 100 de euro pe noapte pentru o cameră de trei stele într-un hotel construit în stil tradițional în incinta muzeului, cu masa servită la Cârciuma din Bătrâni.

Tot aici, turiştii se pot bucura de plimbări cu trăsura trasă de cai albi sau pot vizita Târgul de Paşte din Sibiu.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:29
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou