Best Dental

Paște la Sf. Constantin Si Elena, Bulgaria

Florentina Șerbănescu, 28 martie 2014, Ora 10:40

  • print
  • |
paste-la-sf-constantin-si-elena-bulgaria-39119-1.jpg

Sf. Constantin si Elena este cea mai veche statiune pe de litoralul bulgaresc, fondata in anul 1908 ca un centru de balneologie. Aerul proaspat din munti, izvoarele de ape minerale si marea sunt elementele care aduc renume statiunii. Exista numeroase izvoare de ape minerale, complexe balneologice, piscine cu apa minerala fierbinte, faimoase pentru efectele curative. Statiunea are o indelungata traditie in industria ospitalitatii. Vechiul parc cu chiparosi, crini si smochini, golfurile linistite, plajele cu nisip fin si izvoarele minerale, hotelurile confortabile, restaurantele moderne si posibilitatile numeroase de distractie sunt elementele de renume ale statiunii, ce o transforma intr-un adevarat paradis, cel mai bun loc pentru recreere, tratament sau familistilor cu copii.

Statiunea Sf. Constantin si Elena este considerata perfecta pentru un concediu linistit, in care se poate imbina placutul cu utilul: tratamentul cu diverse activitati sportive de vara: echitatie, yachturi, minigolf, tir cu arcul, biciclete, yachturi, schi nautic, schi-jet, hidrobiciclete.

Plaja este formata din perindarea golfuletelor cu nisip fin si formatiuni pietroase. Aspectul particular al plajei este reprezentat prin prezenta izvoarelor geotermale care se varsa direct in mare unde se fac cure de tratament.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:40