Ruine misterioase din Europa care merită vizitate

Ziarul Atac, 9 martie 2013, Ora 18:10

  • print
  • |
ruine-misterioase-din-europa-care-merita-vizitate-29729-1.jpg

Vechiul continent european este plin de atracţii turistice învăluite în mister. De la construcţii de dinainte de era noastră, la vechi clădiri din Evul Mediu înconjurate de legende, Europa oferă multe variante pentru exploratorii aventuroşi. Iată 4 ruine europene misterioase care merită vizitate.

Piramida din Bosnia

Un loc mai puţin cunoscut, piramida din Bosnia atrage în fiecare an curioşi şi turişti deopotrivă, captivaţi de implicaţiile oculte şi misterul ce o înconjoară.

La doar 24 de kilometri la nord de Sarajevo există un deal despre care se spune că ar fi, de fapt, o piramidă veche construită în urmă cu 12.000 ani de o civilizaţie străveche.

Aşa zişi experţi locali sunt de părere că dealurile din jurul localităţii Visoko sunt, de fapt, piramidele Soarelui şi Lunii. Tot felul de pereţi vechi şi rămăşiţe ale unor ruine străvechi se găsesc într-adevăr în zonă, dar marea majoritate a experţilor internaţionali nu sunt foarte convinşi de realismul poveştii.

Xanthos-Letoon din Turcia

Civilizaţia care a trăit pe teritoriul dintre provinciile turceşti Antalya şi Fethiye în secolul 6 a primit puternice influenţe greceşti şi avea o înclinaţie spre cultură şi administraţie organizată foarte bine.

Ruinele care au rămas în zona centrală din Turcia stau mărturie că civilizaţiile şi popoarele care au trăit de-a lungul timpului aici aveau multe secrete şi vieţi itneresante.

 

Citeste continuarea in Unica

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:59
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou