Shopping in Dubai

Dan Alexandru, 12 ianuarie 2014, Ora 10:58

  • print
  • |
shopping-in-dubai-37333-1.jpg

Cumparaturile reprezinta o atractie deosebita pentru toti cei ce viziteaza Dubaiul. Varietatea produselor si preturile ridica Dubaiul la acelasi nivel cu marile orase din intreaga lume, recunoscute pentru shopping. Indiferent de gusturile turistului, produse haute couture de la Paris, produse hi-tech din Japonia, sau bijuterii din argint realizate de beduini, in Dubai le va gasi cu siguranta la cel mai bun pret.

Festivalul de Shopping din Dubai (DSF) s-a deschis in 1996 din initiativa guvernului de a promova comertul negustoresc, si de atunci a evoluat in fiecare an devenind astazi cel mai mare eveniment de acest gen din lume. Evenimentul atrage anual milioane de turisti din intreaga lume dornici de cumparaturi si distractie. Orasul este deja cunoscut ca fiind un paradis al cumparaturilor, dar pentru o luna intreaga iubitorii de shopping au posibilitatea de a achizitiona produse de marca la preturi atractive. Hotelurile, agentiile de turism si companiile aeriene ofera cu ocazia evenimentului discounturi. Printre atractiile Festivalului de Shopping din Dubai se numara targul de covoare cu oferte din intreaga lume (Carpet Oasis), focurile de artificii si spectacole cu lumini si laser, prezentarile internationale de moda, prestatiile artistice, concertele de muzica si evenimentele culturale. Festivalul are loc in acelasi timp cu faimoasa cursa de cai, Dubai World Cup.
Situare: in intreg orasul, dar locul principal de desfasurare este Global Village, de pe Emirates Road.

Cand mergem la cumparaturi?

Orele in care puteti merge la cumparaturi in Dubai sunt cuprinse intre orele 09.00 -13.00 si intre orele 16.00 -21.00 sau mai tarziu. Unele magazine din zonele rezidentiale nu deschid pana la ora 09.30 sau ora 10.00. Majoritatea supermarketurilor sunt deschise toata ziua, de sambata pana joi. Toate magazinele se inchid pentru rugaciuni vinerea de la 11.30 pana la 13.30. Mallurile si majoritatea magazinelor sunt deschise in serile de vineri pana tarziu.

Unde mergem la cumparaturi?

Dubaiul este o Mecca a cumparaturilor. Cele mai importante locuri in care puteti face shopping sunt The Dubai Mall, Mall of the Emirates, Bur Juman Center, Deira City Center, Holiday Center, Lamcy Plaza.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:07
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou