TOP 10 cele mai ospitaliere țări din lume GALERIE FOTO

Ziarul Atac, 21 martie 2013, Ora 14:26

  • print
  • |
top-10-cele-mai-ospitaliere-ari-din-lume-galerie-foto-29933-1.jpg

Dacă nu ați decis deja unde să plecați anul acesta în vacanță, poate vă inspirați din topul celor mai 10 ospitaliere țări din lume.

Clasamentul cuprinde atât țări recunoscute la nivel mondial pentru serviciile turistice la cele mai înalte standarde, precum Austria, Portugalia sau Noua Zeelandă, dar și câteva țări la care poate nu v-ați fi așteptat să le regăsiți într-un asemenea top.

LOCUL 10 - Burkina Faso. Deși în topul Competitivității în Turism, realizat de Forumul Economic Mondial ocupă abia locul 128 din 140, națiunea africană este clasată de aceeași organizație pe locul 10 în ceea ce privește ospitalitatea de care dau dovadă localnicii.

LOCUL 9 - Irlanda. Clasată pe locul 19 din 140 în privința competitivității în turism, Irlanda este cotată mult mai bine la capitolul ospitalitate.

LOCUL 8 - Bosnia-Herzegovina. Statul est-european ocupă locul 90 în clasamentul privind competitivitatea turistică al Forumului Economic Mondial, dar asta nu-i împiedică pe localnici să fie mult mai ospitalieri cu turiștii.

LOCUL 7 - Portugalia este considerată a 20-a țară din lume în ceea ce privește competitivitatea turistică, dar își tratează turiștii mult mai bine decât țările care au devansat-o în clasamentul respectiv.

LOCUL 6 - Senegal, situat în vestul Africii, se află la coada clasamentului privind competitivitatea, ocupând locul 107 din 140. Cu toate acestea, Forumul Economic Mondial laudă ospitalitatea de care dă dovadă în privința turiștilor străini.

Află locurile fruntaşe ale topului celor mai ospitaliere ţări pe Evz.ro

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:40
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou