Best Dental

VACANȚĂ la Waterford, Irlanda

Dan Alexandru, 27 februarie 2014, Ora 22:09

  • print
  • |
vacanta-la-waterford-irlanda-38389-1.jpg

Waterford este cel mai vechi si cel de-al cincilea oras ca marime din Irlanda. Este situat pe Raul Suir, ceea ce a permis dezvoltarea orasului drept port maritim.

Istorie:
Prima asezamant din acest teritoriu a fost constituit de catre danezi in 1853, ocupat ulterior de vikingi.
Secolul al XVIII-lea a reprezentat o perioada de maxima prosperitate datorita prelucrarii sticlei si constructiilor navale.

Orasul ne incanta cu o atmosfera medievala, cu alei inguste si case georgiane frumoase si ingrijite. Cele mai multe constructii din oras dateaza din secolul al XVIII-lea.

Orasul este celebru pentru obiectele din cristal fabricate aici. Vom avea ocazia sa vizitam noul centru de prelucrare al cristalelor de Waterford, sa participam la procesul de productie.

Trecem in vizita si pe la Muzeul Comorilor, care detine mii de artefacte al celui mai vechi oras irlandez, descoperite in timpul sapaturilor arheologice .

Este un oras animat, gazda multor evenimente culturale si festivaluri care mentine voia buna a locuitorilor si turistilor.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:59