Vacanţe exotice la Târgul de Turism de la Madrid. Brazilia, cea mai scumpă destinaţie

Dan Alexandru, 25 ianuarie 2014, Ora 13:48

  • print
  • |
vacante-exotice-la-targul-de-turism-de-la-madrid-brazilia-cea-mai-scumpa-destinatie-37753-1.jpg

Agenţiile de turism au deja oferte pentru vacanța de vară. Acest lucru se vede cel mai bine la târgul de turism de la Madrid, unde atenţia se îndreaptă în principal către destinaţiile exotice. Brazilia este în topul ofertelor, fiind cea mai scumpă destinaţie din America de Sud. Explicaţia este una singură - la vară, aici va avea loc campionatul mondial de fotbal, aşa că preţurile au explodat pur şi simplu.

Plaja Copacabana şi dansurile exotice sunt doar două dintre atracţiile cu care Brazilia atrage anual milioane de turişti.

Dacă doriţi să plecaţi în Brazilia în luna iulie de la Bucureşti, preţul biletului poate să ajungă la 2.000 de euro dus-întors, cu o escală în Europa. Dacă doriţi să plecaţi de la Madrid la Rio de Janeiro, preţul ajunge la 1.000 de euro.

Brazilia este, de altfel, una dintre cele mai scumpe destinaţii la târgul de turism de la Madrid, iar „vinovat" pentru acest lucru este campionatul mondial de fotbal din vară. Pentru cei cu mai puţini bani în cont, dar la fel de dornici să admire locuri exotice, recomandarea este Cuba, insulă care le oferă turiştilor o combinaţie între capitalism si comunism.

În Cuba, un bilet de la Madrid pentru luna aprilie costă în jur de 700 de euro. În schimb, dacă vreţi să plecaţi de la Bucureşti cu biletele gata luate până în Cuba, vă costă mai bine de 1.200 de euro.

Brazilia şi Cuba sunt doar două dintre zecile de destinaţii din America de Sud şi Caraibe. La fel de atrăgătoare par ofertele din Panama, Peru, Ecuador sau Costa Rica, toate pe gustul turiştilor pasionaţi de locuri exotice.

Și cei aflați în România pot profita de ofertele din Spania. Rezervări se pot face şi pe internet, la agenţiile iberice de turism.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:18
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou