Best Dental

Cum va fi vremea în minivacanța de 1 decembrie!

Diana Ionescu, 23 noiembrie 2022, Ora 21:37

  • print
  • |
1-decembrie-viscol-vacanta-46994-1.jpeg

Trecerea unui ciclon deasupra României a adus schimbări drastice de temperatură. ANM a emis prognoza meteo pentru minivacanța de 1 decembrie, dar și efectele resimțite în urma acestuia.

Ninsori abundente, vânt puternic, lapoviță și vijelie, sunt doar o parte din efectele lăsate în urma ciclonului care a făcut prăpăd în România. Meteorologii ANM vin cu vești bune pentru români și se pare că temperaturile vor ajunge la normal.

Potrivit ANM, precipitațiile vor persista până la finalul acestei săptămâni, urmând ca la săptămâna viitoare să mai fie doar o cantitate mică de precipitații slabe cantitativ. Pentru moment, în zonele joase delief aversele de ploaie rămân nechimbate, iar la altitudini mai mari se vor înregistra ninsori.

Pentru weekend-ul 26-27 noiembrie, se pare că temperaturile vor atinge maxime de până la 9 grade și minime cuprinde între 0 și -5 grade Celsius. Cele mai mici temperaturi se vor înregistra în zonele depresionare, iar cele mai ridicate valori se vor atinge în partea de sud și sud-este a României.

În ceea ce privește minvacanța de 1 decembrie, ANM anunță temperaturi normale pentru această perioadă, însă vor exista precipitații în aproape toate zonele țării, iar în zonele montane vor predomina ninsorile.

 ”Se vor înregistra valori termice în jurul normelor chiar până la începutul lunii decembrie și aici mă refer și la acea minivacanță de 1 decembrie.

Situația nu putem să o prezicem cu exactitate pentru acea perioadă, dar se pare că vor fi precipitații în aproape toate zonele țării. Probabilitate mai mare în regiunile din jumătatea vestică a teritoriului.

Se pare că va persista în continuare o masă de aer ușor mai cald în zona țării noastre și chiar dacă vor fi alternanțe de la o zi la alta acestea nu vor fi semnificative.”, a spus  Oana Păduraru, meteorolog ANM, pentru Antena 3.

 

EDITORIAL

Autoritățile iar au tras pe nas lupta anti-drog

Autoritățile iar au tras pe nas lupta anti-drog

  Săptămâna asta am stat din nou și am numărat nenorocirile. Ne-am uimit, ne-am întristat, am empatizat, ne-am îndurerat, am compătimit, ne-am indignat, ne-am revoltat (asta mai mult în sinea noastră) şi... cam atât. Autoritățile iar au tras pe nas lupta anti-drog. Din păcate, sunt absolut convins că şi ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:48
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou