7 beneficii surprinzătoare ale tequilei

Mirela Ene, 12 mai 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
7-beneficii-surprinzatoare-ale-tequilei-40132-1.jpg

Pentru majoritatea dintre noi, tequila inseamna petrecere! Dar, pe langa proprietatile care ne "inveselesc" destul de repede, celebra bautura mexicana este benefica si pentru sanatate!

Tequila este derivata din agave, planta care scade nivelul colesterolului si ajuta persoanele cu diabet. Asa ca, atunci cand viata iti da lamai, ia niste tequila si sare!

1. Tequila poate stimula apetitul si ajuta digestia. Conform Forbes, expertii sustin ca un shot de tequila inainte de pranz poate spori apetitul, iar altul dupa cina ajuta digestia.

2. Un studiu al Universitatii din Oxford sugereaza ca intr-o buna zi masinile ar putea functiona pe baza de tequila! Cercetatorii sunt de parere ca tequila poate inlocui benzina si poate fi carburantul ideal.

3. Asa cum am amintit si anterior, tequila este facuta din agave, care contine o forma naturala de zahar. Astfel, ea poate reduce nivelul zaharului din sange.

4. Obisnuim sa gatim cu vin, dar si tequila poate adauga o aroma distincta diverselor feluri de mancare. Conform lui Jimmy Shaw, patronul Loteria Grill din Los Angeles, aromele care stau la baza tequilei pot da un gust uimitor si mancarii.

5. Doctorii mexicani obisnuiau sa prescrie o bautura facute din tequila, nectar de agave si suc de lime in anii 1930. Agave poate calma durerile de gat si chiar sa ucida bacteriile, iar sucul de lime este plin cu vitamina C, un cunoscut luptator impotriva gripei.

6. Un paharel de tequila te ajuta sa te relaxezi dupa o zi lunga. Poate chiar sa iti dea stare de somnolenta inainte de culcare. Dar probabil ca nu este o idee buna sa faci din asta un obicei!

7. Agave albastru aduce beneficii colonului si poate ajuta la tratarea colitei, a bolii Crohn sau chiar a cancerului.

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
00:22
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou