Atenție! Dacă bei cu paiul faci riduri

Mirela Ene, 9 iunie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
atentie-daca-bei-cu-paiul-faci-riduri-40852-1.jpg

Nu este sănătos pentru dinți să bei sucuri sau alte lichide închise la culoare direct din pahar, însă nici paiul nu îți face mai bine.

Când îți rotunjești buzele ca să bei cu paiul se formează riduri, care se adâncesc puțin câte puțin. Vezi și alte lucruri care îți îmbătrânesc pielea înainte de vreme:

Stai în soare, fără protecție solară

Oricât de puțin s-ar miji soarele dintre nori și oricât de puține minute crezi că petreci în razele lui, acestea tot îți afectează pielea. Aplicarea cremei cu protecție solară trebuie să facă neapărat parte din rutina de dimineață și când te pregătești să ieși pe ușă. Tu consideri că 10-15 minute la soare nu îți fac niciun rău, însă expunerea zilnică fără FPS îți poate îmbătrâni pielea prematur. În plus, dacă porți maiouri, rochițe fără mâneci și alte topuri de vară, ar trebui să aplici crema solară pe toată pielea, nu doar pe față și decolteu.

Nu faci sport

Când faci exerciții fizice se îmbunătățește circulația sângelui, iar asta înseamnă că și în pielea ta ajunge mai mult sânge, ceea ce o face strălucitoare și îi oferă un aspect sănătos. În plus, atunci când faci sport și transpiri, se elimină toxinele prin pori, iar aceștia se curăță cu ajutorul transpirației - însă trebuie să te speli imediat cum ai terminat antrenamentul. Este important să faci mișcare din mai multe puncte de vedere, însă nu uita că și sedentarismul este responsabil pentru pielea îmbătrânită.

Cureți pielea prea des

Este plăcut să îți simți pielea curățată în profunzime, însă produsele de curățare spală nu doar impuritățile și pielea moartă, ci și uleiurile naturale care o protejează și o mențin hidratată. De aceea, ar trebui să te speli pe față cu astfel de produse o singură dată, ideal seara înainte de culcare, când îndepărtezi și produsele de machiaj de pe piele. Nu uita să te hidratezi în fiecare și să folosești produsele potrivite tipului tău de ten.

Întinzi crema greșit

Știai că există un mod corect de aplicare a cremelor pe față? Ei bine, ca să nu grăbești acțiunea atracției gravitaționale, care oricum îți face pielea să se lase, în timp, trebuie să te dai cu cremă mereu în sus sau spre exterior. Pielea de pe frunte trebuie "întinsă" în sus, de pe pomeți și obraji înspre exterior, de pe gât în sus. Pielea de sub ochi - acolo unde faci cearcăne și pungi - trebuie întinsă delicat înspre exterior, iar sprâncenele le poți masa cu mișcări circulare spre exteriorul ochilor.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:37
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou