ATENȚIE. Taxe locale mai mari în 2014

Dan Alexandru, 6 ianuarie 2014, Ora 11:42

  • print
  • |
atentie-taxe-locale-mai-mari-in-2014-37101-1.jpg

Noul an a venit cu taxe mai mari pentru cei din Constanţa. Asta după ce Guvernul a dat anul trecut mână liberă primarilor pentru a majora taxele și impozitele locale de la 1 ianuarie. Nu doar la malul mării vor fi biruri mai mari.

Cel mai mult vor plăti locuitorii Constanţei. Aici, taxele au crescut cu 16.05%, însă doar pentru impozitele pe clădiri şi terenuri. Impozite mai mari cu 16% vor plăti şi cei care locuiesc în Baia Mare, Vaslui, Râmnicu Vâlcea şi Focşani.

În oraşul Giurgiu, procentul de majorare a impozitului variază între 10% şi 15%. Cei mai norocoşi sunt cei din Oradea, pentru că aici impozitele cresc cu doar 2,5%.

Majorarea taxelor locale şi impozitelor este cuprinsă în calendarul de reforme cu FMI. Măsura trebuia aplicată la nivelul primăriilor cu datorii, pentru a se evita acumularea de noi restanţe. Edilii locali au fost avertizaţi că nu nu vor mai primi fonduri suplimentare în 2014, dacă n-au mărit aceste taxe şi nu se vor descurca cu banii.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
02:14
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou