Carburanţii, mai scumpi încă din prima zi a anului

Dan Alexandru, 1 ianuarie 2014, Ora 12:23

  • print
  • |
carburantii-mai-scumpi-inca-din-prima-zi-a-anului-36991-1.jpg

Un litru de benzină sau de motorină costă cu 9 bani mai mult la benzinăriile din România, chiar dacă taxa de 7 eurocenţi a fost amânată. Explicaţia constă în faptul că s-a schimbat modul de calculare a accizelor pe carburanţi

În afara carburanţilor, mai avem parte şi de alte scumpiri de la începutul acestui an. Ţigările se scumpesc cu 50 de bani pe pachet, dar scumpiri vom vedea şi la alimente. De asemenea, creşteri vor avea loc şi la taxele locale.

Pe de altă parte, dincolo de scumpiri şi majorări de taxe, vom vedea şi creşteri ale unor venituri. 

În acest an vom asista la o majorare a salariului minim, care creste cu 100 de lei, 50 de lei de la 1 ianuarie si alti 50 de lei de la 1 iulie. Cateva sute de mii de angajati de la stat şi de la privat vor beneficia de aceasta majorare. O alta categorie care va castiga mai mult sunt profesorii debutanti, care primesc 10 la suta în plus la salariu.

De asemenea, medicii rezidenţi vor beneficia de 670 de lei in plus in fiecare luna. Iar toţi pensionarii primesc de la 1 ianuarie, pensia mai mare cu 3,7 la suta.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:17
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou