Carpatair a suspendat zborurile din România până la sfârsitul lui martie

Dan Alexandru, 12 ianuarie 2014, Ora 13:11

  • print
  • |
carpatair-a-suspendat-zborurile-din-romania-pana-la-sfarsitul-lui-martie-37336-1.jpg

Carpatair a anulat mai multe zboruri din Romania spre destinatii din Italia si Germania.

Mai multe zboruri operate de compania Carpatair au fost suspendare temporar, pana la sfarsitul lunii martie, au confirmat pentru economica.net, reprezentantii operatorului, dar motivul acestei masuri nu a fost precizat.

In perioada 24 ianuarie si sfarsitul lunii martie, zborurile din Romania ale Carpatair vor fi suspendate, asa cum reiese din orarul de zbor al companiei, disponibile online pe web-site.

Astfel, cursele de la Bacau spre Milano si Roma, de la Chisinau spre Milano si Roma, de la Craiova la Roma si de la Timisoara spre Roma si Stuttgarrt vor fi suspendate. Singurele rute pe care compania va opera in perioada urmatoare sunt cele de la Chisinau spre Londra si Venetia.

Compania a intrat intr-un proces de restructurare anul trecut, cand actionarii elvetieni au decis majorarea capitalului social cu 5 milioane de euro. Planul de restructurare prevedea si uniformizarea flotei. In luna septembrie a anului trecut, operatorul aerian a cumparat o aeronava Boeing 737-300,

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:42
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou