Ce să nu porți niciodată la o nuntă

Mirela Ene, 4 august 2014, Ora 14:17

  • print
  • |
ce-sa-nu-porti-niciodata-la-o-nunta-42291-1.jpg

Pregătirea pentru o nuntă nu este deloc ușoară, chiar dacă ești un simplu invitat. Trebuie să arăți grozav, dar să ai grijă să nu eclipsezi mireasa, trebuie să fii sexy, dar să rămâi elegantă.

În încercarea de a a ieși în evidență, riști să îți transformi ținuta într-un adevărat dezastru vestimentar. Îți spunem noi ce nu ai voie să porți niciodată la o nuntă.

Cea mai importantă regulă este să nu porți niciodată alb. Ține cont că mergi la nunta prietenei, rudei sau cunoștinței tale, nici nu contează foarte mult legătura dintre voi, și nu vrei să o scoți din sărite pe mireasă. Ai șapte culori și o mulțime de nuanțe din care să alegi. Iar dacă ești curajoasă, alege o rochie cu imprimeuri!

Nu expune prea multă piele

Chiar dacă ești singură și ai pus, deja, ochii pe cavalerul de onoare, stai departe de prea scurt, prea mulat, prea decoltat. Nu trebuie să te îmbraci pentru a o mulțumi pe bunica, dar nici să pară că nu ți-a ajuns materialul pentru rochie. Arată că ai clasă și optează pentru o rochie lungă și vaporoasă!

Nu purta denim

Oricât de cool ai fi, nu purta denim la o nuntă. Poate vrei un aer casual, dar această alegere spune despre tine că îți lipsesc manierele. Este o dovadă de sfidare a tuturor și nunta nu este locul potrivit să fii rebelă. Dacă nu vrei rochii elegante și pantofi înalți, o pereche de pantaloni foarte largi și un top chic sunt perfecte pentru tine.

Nu eclipsa mireasa

Renunță la tiara și la rochiile ample, nu este momentul tău în care să te simți ca o prințesă. Compune-ți o ținută simplă și sofisticată și vei arăta grozav!

Nu te lăsa sedusă de negru

Chiar dacă negru este o culoare elegantă, nu este potrivită pentru nuntă. În plus, probabil vor fi alte 20 de invitate care au optat deja pentru LBD, așa că nu este rău să ieși în evidență. O culoare aprinsă va face diferența.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:54
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou