Cele mai mari greşeli pe care le faci când te razi pe picioare

Mirela Ene, 24 februarie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
cele-mai-mari-greseli-pe-care-le-faci-cand-te-razi-pe-picioare-38285-1.jpg

Rasul pe picioare nu este chiar atât de simplu! Chiar dacă faci asta de ani de zile, e posibil să tot repeţi unele greşeli care îţi afectează pielea.

Te razi de cum intri în duş

Vrei să scapi cât mai repede de rasul părului nedorit, dar dacă faci asta imediat cum laşi apa să curgă s-ar putea să te zgârii mult mai repede. Dacă laşi rasul pe picioare pentru sfârşit, părul se mai înmoaie şi poate fi îndepărtat mai uşor. Totuşi, nu sta mai mult de 15 minute în apă, altfel pielea începe să se umfle şi nu vei ajunge cu lama până la capătul firelor.

Te razi fără spumă sau gel de duş

Oricât de mult te-ai grăbi, nu te rade pe picioare fără să aplici un produs care să înmoaie pielea înainte, ca lama să alunece mai uşor. Nici săpunul nu este bun, pentru că îţi usucă pielea şi pentru că lama va aluneca prea tare şi te tai mai uşor.

Te razi doar în sus e picioare

Specialiştii recomandă să te razi de două ori pe picioare: prima dată în jos, în sensul creşterii firelor de păr şi abia a doua oară în sensul opus. Astfel, vei evita tăieturile şi iritaţiile cauzate de ras. În plus, dacă ai pielea foarte sensibilă, cel mai bine este să razi părul doar în jos şi atât.

Te razi cu lama iubitului tău

Nu este sănătos să-ţi împarţi lama de ras cu iubitul tău! Chiar dacă sunt mai bune unele lame bărbăteşti, nu înseamnă că ar trebui s-o foloseşti pe aceeaşi pe care o foloseşte şi el când se rade, pentru că nu este sănătos şi poţi face infecţii mai uşor.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:34
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou