Cum să-ţi faci acasă o cremă de mâini. Reţeta Ioanei Maria Moldovan

Ziarul Atac, 11 august 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
cum-sa-ti-faci-acasa-o-crema-de-maini-reteta-ioanei-maria-moldovan-42437-1.jpg

Mâinile sunt cartea de vizită a unei doamne, iar de aceasta este perfect conştientă fosta prezentatoare a "Poveştirilor Adevărate", Ioana Maria Moldovan.

Ioana Maria Moldovan acordă o atenţie deosebită îngrijirii mâinilor, după cum singură povestea pe blogul personal. Pe lângă vizitele la salon, vedeta îşi protejează mâinile cu o cremă făcută în casă chiar de către ea.
"De fiecare dată când am timp îmi răsfăţ mâinile cu un amestec din pudră de argilă, miere şi ulei de măsline. E un tratament rapid şi foarte bun.

Iar pentru unghiile mele uscate şi care se rup foarte repede am găsit într-un final soluţia salvatoare, o cremă ce conţine: ulei de ricin, ulei de măsline, morcov, avocado, gălbenele, soia şi ceară de albine.

Crema-minune, cum îi spun eu, sporeşte creşterea unghiilor, le întăreşte şi le regenerează", scria Ioana Maria Moldovan cu ceva timp în urmă.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
00:21
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou