Cum să-ţi faci singură un scrub eficient împotriva celulitei

Mirela Ene, 18 august 2014, Ora 13:06

  • print
  • |
cum-sa-ti-faci-singura-un-scrub-eficient-impotriva-celulitei-42616-1.jpg

Mare iubitoare a produselor naturale, Adina Halas a renunţat să mai cumpere produse cosmetice din comerţ, după ce, în timpul sarcinii, a descoperit că şi le poate produce acasă, mult mai sănătos.

Când vine vorba de îngrijirea pielii, Adina Halas se bazează pe ingrediente naturale, preparate homemade. Aşa se întâmplă şi în privinţa scrubului, pe care preferă să şi-l facă singură din zaţ de cafea pentru a avea o piele impecabilă şi pentru a scăpa de celulită.

Reţeta scrubului făcut în casă conţine: 2 linguri zaţ de cafea (cofeina este un remediu excelent împotriva celulitei), 1 lingură de ulei de măsline, 1 lingură ulei de cocos (hidratează pielea), 2 linguri de zahăr brut (exfoliant excelent).

Toate acestea se amestecă bine până când obţii o pastă fină, care se aplică direct pe piele în timpul duşului.
Se foloseşte după gelul de duş şi se clăteşte doar cu apă caldă. Se poate folosi un burete sau se poate aplica şi masa direct cu mâinile.
Pentru a-i vedea efectele anticelulitice, folosiţi-l pe termen lung (cel puţin două săptămâni, zi de zi), pentru ca pielea vostră să arate minunat.

Atenţie însă, zahărul adăugaţi-l doar o dată pe săptămână, nu zilnic, pentru că este abaraziv şi poate să vă rănească pielea.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:20
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou