Cum tratezi buzele uscate și crăpate

Mirela Ene, 1 decembrie 2014, Ora 20:06

  • print
  • |
cum-tratezi-buzele-uscate-si-crapate-44609-1.jpg

De îndată ce intrăm în sezonul rece, începem să auzim din ce în ce mai multe persoane din jurul nostru că se plâng de buzele uscate şi crăpate. Cu toate acestea, nu e deloc dificil să tratezi această problemă... Uite ce poţi face pentru ca buzele tale să nu se mai usuce, să nu se mai crape şi, implicit, să eviţi durerea şi usturimea!

Exfoliază-ţi buzele

Toată lumea ştie că în sezonul rece este foarte important să folosim un balsam hrănitor şi protector pentru buze. Dar pentru ca balsamul să aibă efectul dorit, e necesar ca buzele să fie exfoliate în prealabil. Iar această operaţiune e simplă - atunci când te speli pe dinţi, foloseşte periuţa de dinţi pentru a-ţi masa delicat buzele şi pentru a îndepărta pielea uscată. Durează 30 de secunde, iar efectul e garantat!

Foloseşte un balsam de bună calitate

Dincolo de ruj sau de gloss, e necesar să foloseşti un balsam cu vitamine, hrănitor, care să hidrateze buzele, nu să le coloreze. Pune accent pe acest lucru, dacă vrei ca buzele tale să fie frumoase şi să nu te mai confrunţi cu crăpături şi usturimi.

Nu-ţi mai umezi buzele cu limba

Atunci când buzele ţi se usucă din cauza frigului, aplică balsam. Dacă le umezeşti cu limba nu faci altceva decât să le usuci şi mai rău. Probabil că îţi va lua ceva până te vei obişnui cu acest lucru, dar crede-mă că vei remarca diferenţa!

Nu-ţi mai rupe pieliţele de pe buze

Dacă rupi acele pieliţe uscate, nu faci altceva decât să afectezi şi mai tare buza şi să îi provoci sângerări. Iar durerea şi usturimea se vor accentua atunci când vei ieşi afară, în frig. Dacă îţi exfoliezi şi îţi hidratezi corect buzele, vor dispărea şi acele pieliţe enervante.

 

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:12
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou