Plăceri vinovate pentru mai multă sănătate și fericire în 2014

Mirela Ene, 25 decembrie 2013, Ora 19:41

  • print
  • |
placeri-vinovate-pentru-mai-multa-sanatate-si-fericire-in-2014-36888-1.jpg

Unele obiceiuri pot părea obositoare sau dăunătoare sănătății, dar ele reprezintă unele dintre cele mai bune motive pentru a face din 2014 cel mai bun an pentru sănătatea, fericirea și frumusețea ta!

Fă plimbări lungi

În afară de faptul că plimbările lungi te ajută să atingi mult râvniții 10.000 de pași zilnici, ele îți oferă ceva la fel de important: timp pentru tine. Te îndepărtezi de toți factorii de stres și te poți relaxa și chiar bucura de lumea din jurul tău. Fă-ți o favoare și lasă-ți MP3 player-ul acasă. Bucură-te de sunetele naturii, de mirosul aerului, de peisaj și de felul în care se simte vântul pe pielea ta, pentru a avea cele mai bune beneficii.

Mănâncă ciocolată neagră la desert

Dacă vrei să mănânci desert, de ce nu ai alege ciocolata neagră, care îți aduce o mulțime de beneficii? Ajută circulația, ceea ce e bine pentru inimă, pentru pielea și părul tău. E, în plus, plină de antioxidanți care luptă împotriva efectelor dăunătoare ale soarelui și asupra ridurilor, iar studiile susțin că femeile care mănâncă puțină ciocolată neagră de 5 ori pe săptămână au un indice al masei corporale mai scăzut.

Nu lăsa să treacă o săptămână fără o întâlnire cu iubitul sau prietenii

Păstrarea relațiilor apropiate e una dintre cheile sănătății și fericirii. Prietenii și familia ta îți pot oferi înțelegerea și sprijinul pe care nu le găsești în altă parte. E important să te simți bine, așa că prioritizează și fă-ți timp să-ți vezi cei mai apropiați prieteni. Dacă ești căsătorită sau într-o relație serioasă, e cu atât mai important să îți faci timp pentru a menține legătura puternică între voi.

Bea ceva în fiecare noaptea

Un pahar de vin sau un cocktail cu puțin sau deloc zahăr în fiecare seară cresc șansele de a trăi până la o vârstă înaintată fără a suferi de cancer, probleme pulmonare sau cardiace. O singură băutură pe zi e sănătoasă pentru inimă, crește colesterolul bun și reduce șansa apariției cheagurilor de sânge. Bonus: femeile care beau un pahar de vin pe zi sunt mai slabe, susține un studiu.

Cumpără-ți haine noi

Investește în haine care să ți se potrivească și care să îți pună în valoare forma corpului, o clară afirmație către tine însăți că îți apreciezi formele. Te vei simți mai încrezătoare, iar asta înseamnă că te vei simți frumoasă și pe dinăuntru și pe dinafară.

Accentuează-ți trăsăturile

Folosește-te de machiaj și de tunsori pentru a-ți crește stima de sine, exact la fel cum o poți face alegând haine potrivite pentru forma corpului tău. Învață-ți atu-urile, culorile care ți se potrivesc și ce tunsoare te avantajează.

Mergi la masaj

Masajul nu e doar un răsfăț oferit la ocazii speciale, ci oferă efecte benefice care pot fi măsurate, inclusiv o creștere a hormonilor asociați cu tensiunea arterială și retenția apei și o posibilă creștere a imunității. Pe lângă masajul suedez, cel cu pietre fierbinți și alte masaje corporale, e recomandat masajul tălpilor. El crește oxitocina, hormonul care ne face să ne simțim bine și ajută la eliminarea toxinelor. În plus, e un preludiu excelent.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:13
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou