Trucuri de frumuseţe ciudate, dar eficiente

Mirela Ene, 28 octombrie 2013, Ora 00:00

  • print
  • |
trucuri-de-frumusete-ciudate-dar-eficiente-35250-1.jpg

De la îngrijirea părului cu bere şi până spălatul pe faţă cu miere, uite câteva trucuri de frumuseţe care chiar s-au dovedit a fi viabile:

Miere pentru faţă

Mierea este cunoscută pentru proprietăţile sale vindecătoare. Iar dacă o foloseşti pe faţă, nu doar că poţi curăţa produsele fără să îţi deshidrateze tenul, dar poate fi folosită şi pe post de anti-inflamator. Medicul estetician Melissa Picoli te sfătuieşte să iei o lingură de miere din borcănel şi s-o întinzi pe toată faţa, apoi să o cureţi cu un prosop curat, îmbibat în apă călduţă.

Epilează-te cu balsam de păr

Dacă rămâi fără cremă de ras, poţi înlocui produsul cu balsam de păr în loc de gel de duş. Va înmuia firele de păr foarte mult şi astfel le vei putea îndepărta mai uşor cu lama de ras. Poţi folosi balsamul atât pe picioare, cât şi la subraţ.

Avocado sau oţet pentru piele

Fructele avocado pot reduce primele semne ale îmbătrânirii şi pot îmbunătăţi sănătatea ochilor, dar sunt şi bune pentru a hidrata şi hrăni pielea. Avocadoul este bogat în vitamina A şi glutamină, care hrănesc pielea şi îndepărtează mai uşor celulele moarte. De asemenea, poţi folosi şi oţet pe piele, pentru că reface aciditatea naturală a pielii şi te poate scăpa de probleme precum usturimi, mâncărimi sau acnee.

Pastă de dinţi pentru unghii

Pasta de dinţi nu este bună doar pentru dinţi şi ca să usuci coşuri, ci îţi curăţă în mod eficient unghiile. Aşadar, înainte să îţi faci manichiura, spală-le bine cu pastă de dinţi, pe deasupra şi pe dedesubt.

Creionul dermatograf la congelator

În mod normal, un creion dermatograf trebuie să fie moale ca să-l poţi aplica uşor pe pielea sensibilă a ochilor. Dar dacă îl ţii în jur de 15 minute la congelator înainte de folosire, acesta nu se va mai întinde şi nu se va mai fărâmiţa după ce îl aplici.

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:57
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou