Best Dental

Trucuri rapide și eficiente de curățat cuptorul

Mălina Andrei, 4 aprilie 2015, Ora 19:43

  • print
  • |
trucuri-rapide-si-eficiente-de-curatat-cuptorul-46232-1.jpg

Nu reuşeşti să scapid e arsuri şi grăsime uscată pe pereţii cuptorului? Te-ai săturat de toate soluțiile chimice care îți afectează pielea și miros puternic? Vezi aici câteva trucuri naturale care te ajută să ai un aragaz curat, parfumat şi toate astea în timp record. 

Bicarbonat de sodiu

Vă recomandăm o pastă groasă din bicarbonat de sodiu şi apă, pe care o aplici în întreg cuptorul, pe rafturi, tăvi şi pereţi. Lasă pasta să acţioneze peste noapte şi a doua zi curăţă cu o spatulă, sau un burete aspru.

Sare, oţet şi căldură
Dacă nu vrei să foloseşti substanţe complexe, sau toxice, poţi încerca un remediu organic, la însemâna oricu pentr a curăţa un cuptor foarte murdar, plin de arsură.
Încinge cuptorul la foc minim, amestecă într-un recipient cu pulverizator apă şi oţet de vin alb (puteţi adăuga şi bicarbonat) sau mere în părţi egale şi aplică uniform. Imediat după ce ai pulverizat soluţia, aruncă sare peste toate zonele unde găseşti arsură, grăsime, resturi. Închide focul şi lasă soluţia şi sarea să acţioneze, Când totul s-a răcit şi uscat, curăţă cu o spatulă sau un burete aspru.

Detergent de vase şi bicarbonat
Amestecă o ceaşcă şi jumătate de bicarbonat de sodiu cu ¼ ceaşcă de detergent de vase şi apă cât să obţii o pastă groasă. Acoperă suprafaţa interioară a cuptorului cu acest amestec şi lasă să acţioneze câteva ore. Foloseşte un pulverizator cu apă şi umezeşte pasta din când în când, ca să nu se usuce. Foloseşte un prosop uscat ca să ştergi amestecul şi clăteşte dacă este cazul.

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:25