Ne-am săturat de CTP!

Mihai Ghezea , 27 ianuarie 2013, Ora 21:30

  • print
  • |
ne-am-saturat-de-ctp-29098-1.jpg

M-am întrebat de nenumărate ori cine eşti tu ... C.T.P.? Sau ce eşti tu, mai bine spus ?

Ce ai făcut în toţi anii ăştia în care nu te-ai mai săturat să denigrezi oameni sau principii, în care ai învățat să apari cu "aura" atotştiutoare şi totodată atât de penibilă, alături de retardaţi care-ţi cânta în strună ? Ai sădit un pom, ai crescut un copil, ai construit o casă, ţi-ai dat sângele pentru ţara ta? Sincer, mi-e milă de tine...

CTPix-ule, nu scapi ocazia să-ţi etalezi "superioritatea" molfăind cu scârbă puroiul, bacteriile şi furunculele din presa românească şi le scuipi cu dispreţ în imensitatea spaţiului virtual.

Pentru cine lucrați? Voi, ciocoii care încercaţi să le spălaţi creierele oamenilor simpli? Voi, analiştii de trei lei care spuneţi aceleaşi cuvinte pompoase şi vă daţi cu părerea, apărându-vă fundurile voastre cărnoase şi lărgite de comunişti burghezi ce vă credeţi mari, deştepţi, capitalişti, după ce aţi trădat pe tovarăşul şi comandantul vostru suprem în 1989?

Nu ai sânge de român în tine, eşti omul lor, al celor care îşi fac afaceri prin paradisuri fiscale, prin Elveţia, Luxemburg etc, dacă le tot ţii partea ciocoilor ăştia, care nu ştiu ce taxe şi impozite să mai inventeze. Oare, tu când o să dispari de pe micul ecran, tu şi cu Tâţoaia madam chiloţi ori...flame - tată, din piaţă??? De ce nu candidezi tu, CTP-ule, dacă eşti aşa deştept? Tu, marele manipulator?

CTP, atitudinea aceasta de atotştiutor nu te face decât penibil, iar telespectatorul a început "să-ţi ia seama" şi schimbă programul când apari mătăluţă.

 

 

EDITORIAL

La ce ne sunt utili pensionarii?

La ce ne sunt utili pensionarii?

  Să se înghesuie la casierie pentru a plăti facturile la cablu şi la curentul electric. Să se târască prin piaţă, de la o tarabă la alta, căutând cartofi ieftini. Să traverseze pe zebră fără să fie loviţi de vreo maşină, trăgând căruţul cu ceapă şi cartofi. Să îndure, muţi, reproşurilor copiilor pentru ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:19
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou