'Ce ai făcut Bobiță?' Care este adevărul despre studiile lui Mihai Bobonete

Diana Ionescu, 18 iunie 2023, Ora 15:45

  • print
  • |
ce-ai-facut-bobita-care-este-adevarul-despre-studiile-lui-mihai-bobonete-47927-1.png

'Ce ai făcut Bobiță?' Care este adevărul despre studiile lui Mihai Bobonete

Mihai Bobonete este cunoscut pentru interpretarea personajului Bobiță în popularul serial "Las Fierbinți". Acest rol i-a adus rapid notorietate și l-a propulsat în rândul artiștilor din România, devenind în scurt timp unul dintre cei mai iubiți actori. În plus, show-urile sale de stand-up comedy sunt întotdeauna o sursă de zâmbete și bucurie pentru publicul său.

Mihai Bobonete este recunoscut pentru talentul său remarcabil în interpretarea personajului "Bobiță" din serialul "Las Fierbinți", participarea sa în juriul emisiunii "Românii au Talent" și spectacolele sale de stand-up comedy. Performanțele sale extraordinare l-au consacrat ca unul dintre cei mai îndrăgiți actori ai momentului. Cu toate acestea, puțini sunt cei care cunosc detalii despre educația sa.

”Bobo” a început mai multe facultăți în timpul vieții sale, dar nu a finalizat niciuna dintre ele. Deși nu a absolvit o facultate, talentul său actoricesc și abilitățile sale artistice l-au propulsat în industria divertismentului, câștigând aprecierea publicului larg.

Actorul a avut o altă direcție de studiu înainte de a se dedica actoriei. După absolvirea liceului, el a urmat facultatea de Electrotehnică la Craiova, fără a avea inițial vreo legătură cu domeniul actoriei. Însă, în drumul său spre actorie, a primit sprijinul nașului său, Octavian Strunilă.

Chiar dacă se afla în anul 4 la facultatea de Electrotehnică, Mihai Bobonete a luat o decizie importantă după o vacanță la Costinești, unde Octavian Strunilă i-a sugerat să urmeze o carieră în actorie. Astfel, Mihai Bobonete s-a retras de la facultate și s-a îndreptat spre București, unde a început pregătirea pentru admiterea la facultatea de actorie.

 

 

 

EDITORIAL

Omorul ca soluție! Partidul Social Democrat se pregătește pentru alegerile locale?

Omorul ca soluție! Partidul Social Democrat se pregătește pentru alegerile locale?

Partidul Social Democrat se pregătește pentru alegerile locale? Omorul ca soluție!   Nu sunt mulți cei care cunosc unde se află pe harta României Comuna Căscioarele, in Judetul Calarasi, localitate de dimensiuni mici, cu aproximativ 1500 de locuitori și practic cu nimic semnificativ pe teritoriul ei, datorită faptului că î ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:11
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou