Antonio Banderas: Toate femeile să vină la mine

Anca Bratu, 6 octombrie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
antonio-banderas-toate-femeile-sa-vina-la-mine-43788-1.jpg

Are milioane de admiratoare în toată lumea şi, cu toate astea, actorul Antonio Banderas, 54 de ani, nu a găsit consolarea în braţele vreunei femei, după divorţul de Melanie Griffith, care i-a fost soţie 19 ani.

Deşi am fi crezut că latino-loverul va începe să zboare din floare în floare după separarea de Melanie, lucrurile nu stau deloc aşa, ba din contră. Banderas s-a retras în banca lui şi analizează "oferta".

De la divorţ, o singură femeie a fost văzută în compania lui, pentru scurt timp, o olandeză cu vreo două decenii mai tânără, funcţionar bancar, pe nume Nicole Kempel. După câteva săptămâni însă a dispărut şi ea din peisaj.

Susţine că nu e pretenţios

Recent, starul din "Masca lui Zorro" a acordat un interviu în care mărturiseşte că-şi caută o nouă parteneră de viaţă şi le-a transmis celor interesate:

"Sunt deschis pentru discuţii cu toate femeile care vor să mă cunoască. Nu sunt pretenţios şi sunt uşor de cucerit", a spus el.
Mai mult, se pare că aleasa ar locui cu Banderas în Spania, ţara lui natală, actorul recunoscând că nu-şi mai găseşte locul la Hollywood.
El îşi doreşte să investească masiv în industria cinematografică din Peninsula Iberică şi să joace roluri multe la el "acasă".

 

 

 

EDITORIAL

La ce ne sunt utili pensionarii?

La ce ne sunt utili pensionarii?

  Să se înghesuie la casierie pentru a plăti facturile la cablu şi la curentul electric. Să se târască prin piaţă, de la o tarabă la alta, căutând cartofi ieftini. Să traverseze pe zebră fără să fie loviţi de vreo maşină, trăgând căruţul cu ceapă şi cartofi. Să îndure, muţi, reproşurilor copiilor pentru ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
02:27
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou