Cu cât și-a vândut Chivu familia

Anca Bratu, 6 octombrie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
cu-cat-si-a-vandut-chivu-familia-43786-1.jpg

La începutul lunii septembrie se lansa cu surle şi trâmbiţe o campanie publicitară care îi avea în centru pe Cristi şi Adelina Chivu şi pe cele două fiice ale lor. În premieră absolută, camerele de filmat invadau spaţiul intim al familiei fotbalistului, evident, contra cost!

Patru spoturi care promovează o companie de comunicaţii prin cablu se difuzează obsesiv pe majoritatea programelor TV. Cristi Chivu apare într- o postură neobişnuită, alături de soţia sa şi de fiicele lor, care preiau controlul casei şi îl transformă pe fotbalist în partenerul lor de joacă.
"Viaţa cu trei femei", aşa cum se numeşte campania, s-a filmat în doar două zile, în casa din zona Băneasa a familiei Chivu.

Fostul fotbalist nu doar că a permis accesul echipelor de filmare în sânul căminului său, dar şi-a expus fiicele, pe care, până acum, le-a ferit de ochii presei.
Evident, aceste concesii au avut un preţ. Deşi iniţial s-a vehiculat suma de 50.000 de euro ca reprezentând valoarea contractului, apropiaţi de-ai familiei Chivu ne-au dezvăluit că ar fi vorba despre mai puţin de jumătate, adică 20.000 de euro.

Aceasta însă este doar prima tranşă, întrucât colaborarea dintre fotbalist şi compania de cablu este pe termen nelimitat şi, după fiecare sesiune de filmări, conturile soţilor Chivu se vor îngroşa.

 

EDITORIAL

La ce ne sunt utili pensionarii?

La ce ne sunt utili pensionarii?

  Să se înghesuie la casierie pentru a plăti facturile la cablu şi la curentul electric. Să se târască prin piaţă, de la o tarabă la alta, căutând cartofi ieftini. Să traverseze pe zebră fără să fie loviţi de vreo maşină, trăgând căruţul cu ceapă şi cartofi. Să îndure, muţi, reproşurilor copiilor pentru ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
02:59
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou