Oana Lis, și înșelată și cu banii luați

Anca Bratu, 29 septembrie 2014, Ora 09:49

  • print
  • |
oana-lis-si-inselata-si-cu-banii-luati-43626-1.jpg

Oana Lis a explicat că se simte foarte rău după ce a aflat că Viorel Lis ar fi înşelat-o cu o prostituată. Aşa că a decis să se mute din casa lui Lis, să trăiască la o prietenă şi să se răzbune pe soţul ei.

"Mai stau câteva zile la prietena mea ca să vadă Viorel dacă e mai fericit fără mine sau cu mine. Dacă are probleme cu sănătatea, poate să sune la mulţi omeni, nu depinde numai de mine. Dacă el nu a apreciat căldura din casă, aia e. El nu apreciază. Ca să mă răzbun i-am luat cardurile lui Viorel şi am mers la cumpărături", a spus Oana la Un Show Păcătos.

Numai că Oana a avut o surpriză neplăcută după ce a făcut cumpărături în valoare de 10.000 de lei. S-a dovedit că Viorel Lis nu avea destui bani pe card.

"Dacă mi-a tăiat cardul sau a cheltuit banii cu alte femei sunt foarte supărată", a spus Oana Lis. "Nu am făcut decât să iau nişte măsuri de siguranţă. Nu am cheltuit banii nici pe femei nici pe altceva. Alţii ar fi mers la băut, eu nu fac aşa. Eu am spus că-i cumpăr eu ce vrea. Limita este mai mare decât am eu", a venit replica lui Viorel.

"Eu vreau să mă împac cu Oana, să discutăm. Am trei diagnostice, poate apare al patrulea. Eu vreau să vorbim şi să ne împăcăm. Şi poate o să am furia asta pe felul comportamentului ei, dar la mine nu există. Eu nu am recunoscut. Normal că m-am rugat să nu fie difuzate imaginile cu mine. Într-un fel, cinstea la o femeie este mult mai mare decât la un bărbat. Eu nu am făcut nimic cu acea femeie", a spus Viorel.

 

EDITORIAL

La ce ne sunt utili pensionarii?

La ce ne sunt utili pensionarii?

  Să se înghesuie la casierie pentru a plăti facturile la cablu şi la curentul electric. Să se târască prin piaţă, de la o tarabă la alta, căutând cartofi ieftini. Să traverseze pe zebră fără să fie loviţi de vreo maşină, trăgând căruţul cu ceapă şi cartofi. Să îndure, muţi, reproşurilor copiilor pentru ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:37
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou