SCANDAL între Deea Maxer și Connect-R

Anca Bratu, 15 septembrie 2014, Ora 09:55

  • print
  • |
scandal-intre-deea-maxer-si-connect-r-43305-1.jpg

Cum și-a umilit artistul colegii de breaslă

Se pare că, în ultima vreme, Connect-R reuşeşte să nemulţumească pe toată lumea. Recent, el a fost implicat într-un incident în care şi-a umilit practic colegii de breaslă. Deea Maxer a făcut totul public.

Soţia lui Dinu Maxer a povestit cum Connect-R le-a blocat maşina, în parcarea unui complex de lux de la marginea Capitalei. Rugat să remedieze cumva situaţia, artistul nici măcar nu a catadicsit să-şi ceară scuze.

"Aflaţi la ... pentru o filmare ne-am trezit blocaţi în parcare de un Mercedes ‘A lu' Connector' ne-a zis parcangiul ... După multe telefoane şi minute de aşteptare l-am rugat pe şoferul lui (unul din dansatori) să mute maşina... la care el, fără să îşi ceară scuze ne-a comunicat:
‘Nu o atingeţi că e pe sponsorizare şi mâine avem eveniment!!!' Gen -》El poate parca unde vor tatuajele lui că are maşina gratis! Că ne-a blocat nu era problemă...dar că a blocat trei maşini şi scuzele au lipsit e deja lipsă de bun simţ!", a povestit soţia lui Dinu Maxer.

 

EDITORIAL

La ce ne sunt utili pensionarii?

La ce ne sunt utili pensionarii?

  Să se înghesuie la casierie pentru a plăti facturile la cablu şi la curentul electric. Să se târască prin piaţă, de la o tarabă la alta, căutând cartofi ieftini. Să traverseze pe zebră fără să fie loviţi de vreo maşină, trăgând căruţul cu ceapă şi cartofi. Să îndure, muţi, reproşurilor copiilor pentru ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
02:57
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou