Mărturia de groază a unei turiste care a zburat pe geamul autocarului

Cristian Blănuţă, 26 iunie 2013, Ora 14:47

  • print
  • |
marturia-de-groaza-a-unei-turiste-care-a-zburat-pe-geamul-autocarului-31997-1.jpg

Una dintre cele mai norocoase turiste din autocarul căzut în prăpastie în Muntenegru a povestit că a fost proiectată prin geam şi s-a trezit pe o stâncă, potrivit România TV. Plină de zgârieturi şi vânătăi, femeia a vorbit, într-un salon al spitalului Universitar, despre clipele de groază prin care a trecut.

Femeia este internată la etajul 11 al spitalului Universitar, la secţia "Chirurgie Toracică".
"A intrat în parapetul ăla. A fost o maşină oprită pe care a ocolit-o, a ferit un copil care era pe partea cealaltă şi a pierdut controlul, s-a balansat şi a intrat prin grilajul de la pod. Eram cam al patrulea scaun pe partea cealaltă a şoferului. Că de-aia am şi scăpat. Am sărit, ne-a aruncat pe geam, nu-mi dau seama cum", a povestit femeia, potrivit România TV.
Femeia s-a trezit pe o stâncă, la fel ca alţi turişti din autocar. Femeia spune că totul a durat foarte puţin şi nu înţelege cum a ajuns în afara maşinii.

"M-am trezit, am văzut că pot să merg, să vorbesc, auzeam. M-au luat, ştiu că m-au urcat în Salvare. Eram împrăştiaţi pe stânci pe-acolo, împrăştiaţi aşa. Un domn spune că el s-a trezit, a adunat lucrurile, a şi filmat genţi, ce-a văzut împrejur. A luat aparatul şi a filmat!", a mai povestit femeia, care a precizat că şoferul "probabil că a mers mai repede decât trebuia prin zona aia".

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:53
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou