Suflet de român

Constantin Georgescu, 17 noiembrie 2023, Ora 10:56

  • print
  • |
suflet-de-roman-48049-1.png

Suflet de român! Președintele Austriei, mușcat de mână de câinele Maiei Sandu / Foto

Câinele preşedintelui Maia Sandu, Codruţ, l-a muşcat de mână, aparent în joacă, pe preşedintele Austriei, în timp ce acesta se apleca să îl mângâie pe patruped. În cele din urmă, Codruţ şi Alexander Van der Bellen s-a împăcat şi au făcut chiar şi o plimbare, împreună cu prima doamnă a Austriei şi Maia Sandu.

Câinele, Codruț, a fost adoptat de Maia Sandu după ce a fost găsit în stradă, lovit de o mașină. În urma accidentului, câinele a rămas fără un picior.

„Codruț face parte din echipa noastră de la Președinție de vreo 7 luni, după ce a fost găsit în stradă lovit de mașină. Din păcate nu am reușit să-i salvăm lăbuța, dar, după câteva luni de tratament, acum aleargă bucuros în 3 picioare”, după cum scria Maia Sandu, pe pagina sa de Facebook.

 

EDITORIAL

Omorul ca soluție! Partidul Social Democrat se pregătește pentru alegerile locale?

Omorul ca soluție! Partidul Social Democrat se pregătește pentru alegerile locale?

Partidul Social Democrat se pregătește pentru alegerile locale? Omorul ca soluție!   Nu sunt mulți cei care cunosc unde se află pe harta României Comuna Căscioarele, in Judetul Calarasi, localitate de dimensiuni mici, cu aproximativ 1500 de locuitori și practic cu nimic semnificativ pe teritoriul ei, datorită faptului că î ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:15
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou