Sultanul Klaus Iohannis, ”omul care aduce ploaia”

Mirela Ene, 17 noiembrie 2023, Ora 15:29

  • print
  • |
sultanul-klaus-iohannis-omul-care-aduce-ploaia-48054-1.jpg

 

Klaus Iohannis primit ca un sultan la Dar es Salaam. Gazdele s-au dat peste cap să îl impresioneze

Președintele Klaus Iohannis își continuă turneul african alături de soția sa, Carmen Iohannis și liota de consilieri care au prins prilejul să viziteze pe bani publici țară până unde biletele de avion sunt extrem de scumpe. Cel mai probabil safari-ul kenyan va fi urmat de unul tanzanian, dar asortat cu o vizită ”istorică” în Zanzibar (zonă foarte apreciată de turiștii români amatori de lux).

Președintele a fost primit ca un sultan la Der es Salaam, capitala administrativă a statului federal Tanzania (uniunea dintre fosta Tanganika și Zanzibar, în fapt două state separate aproape total, dar unite printr-un guvern și președinte federal) Primire specială la aeroport, garda de onoare, schimburi de medalii și cadouri și apoi declarații oficiale ale președintelui Klaus Iohannis și președintei federale Samia Suluhu Hassan la State House, reședința prezidențială oficială.

Cum venirea sa a fost acompaniată de o ploaie abundentă oaspeții au fost bucuroși de ”omul care aduce ploaia”, pentru că în lunile noiembrie și decembrie ploile sunt de scurtă durată și întâmplătoare în acea zonă a Africii.

 

EDITORIAL

Omorul ca soluție! Partidul Social Democrat se pregătește pentru alegerile locale?

Omorul ca soluție! Partidul Social Democrat se pregătește pentru alegerile locale?

Partidul Social Democrat se pregătește pentru alegerile locale? Omorul ca soluție!   Nu sunt mulți cei care cunosc unde se află pe harta României Comuna Căscioarele, in Judetul Calarasi, localitate de dimensiuni mici, cu aproximativ 1500 de locuitori și practic cu nimic semnificativ pe teritoriul ei, datorită faptului că î ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:11
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou