Victor Ponta a numit doi consilieri din SGG în AGA Transgaz

Dan Alexandru, 16 aprilie 2014, Ora 14:41

  • print
  • |
victor-ponta-a-numit-doi-consilieri-din-sgg-in-aga-transgaz-39513-1.jpg

Premierul Victor Ponta şi-a numit doi oameni în conducerea Transgaz, companie care deţine monopolul pe transportul gazelor naturale.

Marin Popescu, director al Direcţiei Economice şi Administrare Patrimoniu din cadrul Secretariatului General al Guvernului, şi Constantin Petrescu, consilier în cadrul aceleiaşi instituții, vor face parte din Adunarea Generală a Acţionarilor societăţii. Numirile vin după ce, la începutul lunii februarie, transportatorul de gaze naturale a intrat în subordinea Secretariatului General al Guvernului. Asta după ce, cu nici un an în urmă, compania a trecut de la Ministerul Economiei la Ministerul Finanţelor.

Indemnizația unui membru al Adunării Generale a Acționarilor reprezintă un sfert din leafa șefului companiei, adică undeva între trei şi patru mii de euro.

 

 

EDITORIAL

Omorul ca soluție! Partidul Social Democrat se pregătește pentru alegerile locale?

Omorul ca soluție! Partidul Social Democrat se pregătește pentru alegerile locale?

Partidul Social Democrat se pregătește pentru alegerile locale? Omorul ca soluție!   Nu sunt mulți cei care cunosc unde se află pe harta României Comuna Căscioarele, in Judetul Calarasi, localitate de dimensiuni mici, cu aproximativ 1500 de locuitori și practic cu nimic semnificativ pe teritoriul ei, datorită faptului că î ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:26
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou