Victor Ponta a numit doi consilieri din SGG în AGA Transgaz

Dan Alexandru, 16 aprilie 2014, Ora 14:41

  • print
  • |
victor-ponta-a-numit-doi-consilieri-din-sgg-in-aga-transgaz-39513-1.jpg

Premierul Victor Ponta şi-a numit doi oameni în conducerea Transgaz, companie care deţine monopolul pe transportul gazelor naturale.

Marin Popescu, director al Direcţiei Economice şi Administrare Patrimoniu din cadrul Secretariatului General al Guvernului, şi Constantin Petrescu, consilier în cadrul aceleiaşi instituții, vor face parte din Adunarea Generală a Acţionarilor societăţii. Numirile vin după ce, la începutul lunii februarie, transportatorul de gaze naturale a intrat în subordinea Secretariatului General al Guvernului. Asta după ce, cu nici un an în urmă, compania a trecut de la Ministerul Economiei la Ministerul Finanţelor.

Indemnizația unui membru al Adunării Generale a Acționarilor reprezintă un sfert din leafa șefului companiei, adică undeva între trei şi patru mii de euro.

 

 

EDITORIAL

La ce ne sunt utili pensionarii?

La ce ne sunt utili pensionarii?

  Să se înghesuie la casierie pentru a plăti facturile la cablu şi la curentul electric. Să se târască prin piaţă, de la o tarabă la alta, căutând cartofi ieftini. Să traverseze pe zebră fără să fie loviţi de vreo maşină, trăgând căruţul cu ceapă şi cartofi. Să îndure, muţi, reproşurilor copiilor pentru ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:12
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou