RETETA ZILEI: Farfalle delizioze
Ziarul Atac, 19 aprilie 2013, Ora 14:07
- |
- Tweet
Ingrediente pentru 4 persoane
12 buc Rosii cherry
dupa gust Sare de mare
dupa gust Ulei masline virgin
dupa gust Frunze de busuioc
250 g Mini Mozzarella Lovilio
60 g Bacon
500 g Farfalle grau dur
Mod de preparare
1. Se prajesc putin in ulei cateva frunzulite de busuioc.
2. Se face o salata din rosii si sare si se lasa sa stea cateva minute. Se scurge zeama in exces.
3. Se pune uleiul de masline intr-o tigaie, se taie sunca in feliute si se rumeneste usor.
4. Se fierb pastele al dente, se pun peste sunca in tigaie si se adauga rosiile.
5. Apoi, se da tigaia deoparte si se amesteca totul cu mozzarella, cat pastele sunt inca calde.
6. Dupa ce se asaza pe o farfurie, se acopera cu o alta farfurie si se lasa sa se odihneasca 4 minute, dupa care se poate servi.
Buon appetito!
sursa: retete.lidl.ro