Afacerea „incineratorul”

Mihai Ghezea , 18 aprilie 2024, Ora 18:31

  • print
  • |
afacerea-incineratorul-48149-1.jpeg

 

Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor.

Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație în care s-a vrut construirea incineratorului, am analizat documente, am vorbit cu oamenii și am aflat lucruri grave.

Ce este cel mai grav, e că printre cei care se află în spatele afacerii sunt chiar personaje locale, oameni importanți fără a căror complicitate nu se putea realiza o astfel de investiție catastrofală pentru orașul nostru.

Cine sunt? Îi cunoașteți dar nu-i bă­nuiți pentru că vă zâmbesc dacă îi întâl­niți pe stradă, vă amețesc vigilența cu vorbe mieroase, cu atitudini pline de evlavie și smerenie, vă îndeamnă la ier­tare și compasiune.

Asta în timp ce ne fură pământul de sub picioare, vor să ne otrăvească aerul și să ne îmbolnăvească copiii. Totul pentru bani!

Afacerea „incineratorul“ are o poveste încâlcită dar pe care noi am reușit să o pătrundem. Nu ușor, nu până la capăt, dar ancheta noastră jurnalistică, deloc ușoară este foarte aproape de adevăr.

Cine se află în spatele ei și ce interese sunt în joc, veți afla curând!

 

 

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:05
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou