Și-a prins Gâgă deștele în Facebook!

Mirela Ene, 18 aprilie 2024, Ora 18:41

  • print
  • |
i-a-prins-gaga-de-tele-in-facebook-48150-1.jpg

Și-a prins Gâgă deștele în Facebook!

Ce făcuși, domn primar? Ți-ai încurcat degetele între conturile de facebook?

Cu un tupeu greu de imaginat chiar și pentru un om politic, Nicolae Barbu continuă să jignească giurgiu­venii bănuindu-i de memorie scurtă.

Deci, ca și când usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase, Barbu se trezește ca o ”Afrodită” din spuma mării și ne spune că tinerii giurgiuveni au nevoie de, țineți-vă bine, un bazin de înot!

Serios, monșer? Le faci tu bazin de înot? Altul...funcțional? Păi, cu ăla nefuncțional ce facem, că ai băgat 4,5 milioane de lei într-o măgăoaie care stă degeaba de 5 ani fiindcă ai făcut recepția cu ochii închiși, asta în cazul în care a fost cineva pe acolo, și așa s-au ”strecurat” vreo 14 probleme care fac imposi­bilă punerea lui în funcție!

Acest bazin de înot are în spatele lui o poveste pe care sigur, fostul primar o vrea uitată.

Probabil, conștient de nefuncționalitatea acestui bazin de înot, Barbu  a încercat să scape de el, aruncându-l în curtea unei instituții de învățământ, iar Inspectoratul Școlar și, implicit, Liceul ”Tudor Vianu”, s-au trezit, fără să li se ceară acordul sau să fie anunțați măcar, că sunt… ”fericiții” posesori ai unui bazin de înot, dat în administrare de Primărie prin hotărâre de Consiliu Local.

După ce, inițial, liceul ”Tudor Vianu” acceptase preluarea bazinului, se răzgândește și transmit că liceul ”Tudor Vianu nu dorește să preia acest bazin plecând de la ideea că, planul de școlarizare aprobat în ianuarie 2019 nu prevede resursă umană care să poată desfășura activități specifice și acuzând faptul că nu li s-a solicitat, anterior hotărârii, un punct de vedere”.

Așa că, după ce a făcut tot acest ping-pong cu biata cons­trucție, Primăria a rămas cu ea pe cap. 

Ați înțeles, da, care e șpilul cu bazinul: îl avem, ce facem cu el? Îl dăm la Vianu” ! Inspectoratul știe? Nu! Vianu e de acord? Nu! Atunci li-l dăm, și gata, am scăpat de el! 

Cam așa încerca domnul primar să-și arate mușchii de stăpân pe învățământul giurgiuvean atâta timp cât pupilul său, Gigi Oprișan, era inspector general.

După alegerile din 2020 când giurgiuvenii l-au trimis la plimbare pe Barbu, noul primar a adus un expert al Companiei Naționale de Investiții pentru a constanta deficiențele, iar ceea ce a găsit e de belea: nu mai puțin de 14 erori de construcție. 

Întrebarea care se pune este: dacă Primăria a făcut recepția clădirii de ce a acceptat lucrările neconforme? De ce construc­torul n-a fost obligat să le remedieze? Barbu știe! 

Așa cum doar el știe de toate mărețele lui obiective ajunse investiții inutile care nu aduc niciun ban comunității locale ci doar sunt consumatoare de fonduri. 

Cele care mai există, că pe unele le-a luat apa Sâmbetei, așa cum îl va lua și pe el pe 9 iunie...dacă mai candidează!

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:45
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou