Beche, măscăriciul impostor aruncat de Mina în cursa pentru Primărie

Constantin Georgescu, 18 aprilie 2024, Ora 18:00

  • print
  • |
beche-mascariciul-impostor-aruncat-de-mina-in-cursa-pentru-primarie-48142-1.jpg

 

Bogdan Bratu, zis Beche,  candidatul AUR la Primă­ria Giurgiu este cea mai mare rușine și jignire adusă giurgiuvenilor vreodată de un partid politic.

Dacă, de obicei, candidații întră ”mielușei” în Primărie, transfor­mân­du-se, ulterior, în ”lupi” penali, mân­jiți până la coate,  măscăriciul ăsta ar intra direct penal!

Băiat de bani gata, (învățat cu nărav de pe vremea când tată-său făcea afaceri dubioase cu Lucian Iliescu) Beche cel mic se visa și el mare șef pe undeva, cu salarii nesimțite ca la stat, că în afaceri e greu, trebuie să muncești.

Dar cum să fii, că-ți trebuie diplomă, iar tu nu ai! Ce faci atunci? O furi! O furi pe mintea altuia, care e deștept!

N-are rost să mai intrăm în subiect, că toată lumea știe: ăsta de vrea să ne fie primar, și-a falsificat buletinul și i l-a dat unuia deștept care s-a dus în locul prostului și a dat examenul de licență! Și, fiind­că prostul nu e prost destul dacă nu e și fudul, probabil că lui Beche i se găureau brusc buzunarele pantalonilor când Vica Blochina îi spunea, tan­dru și... dezinteresat, ”domnule ministru”.

Una peste alta, individul, deși scă­pat de pușcărie de justiția noastră oarbă și împie­dicată, este totuși bun de plată: de 1.037.057 de lei, reprezentând prejudiciul făcut Companiei Naţionale de Admi­nistrare a Infrastructurii Rutiere SA. 

Cu averea sub sechestru asigurator, ce s-o fi gândit Beche: păi, de prost a învățat  cum se fură pe la lucrări de drumuri? Și Primăria are lucrări, are reparații, asfal­tări, alea, alea...Și dacă nu iese primar, măcar un viceprimar, acolo și el!

Chiar dacă acum se porcăie cu Mina, acuzându-șe care e mai ”prost”, mai ”nespălat”, mai ”drogat” și care pe care a făcut om, legătura dintre ei este evidentă: Beche se plimbă bezmetic prin coclauri într-un oraș de care nu i-a păsat niciodată, căutând gunoaie, gropi și rahați de câini comunitari, poate, poate va mai rupe câteva voturi de la Anghelescu. Ce va face cu ele? El, Nimic!  Dar pentru Barbu, orice vot în minus la Anghelescu îl trimite pe el mai aproape de Primărie!... și nu cred că vreți asta!

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:13
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou