BOGDAN BRATU: Tu MINA MARIAN, erai un BOSCHETAR

Radu Tudor, 30 martie 2024, Ora 14:59

  • print
  • |
bogdan-bratu-tu-mina-marian-erai-un-boschetar-48134-1.jpg
Din ciclul  ,,SA NE CUNOASTEM CANDIDATII"
 Pentru mine prietenia este o relație autentică între doi oameni care au interese și pasiuni comune și care își poartă de grijă atunci când e nevoie. 
Cel mai frumos citat pe care l am găsit despre prieteni este acesta „Un prieten este o persoană care știe totul despre tine și încă te place’’ – Elbert Hubbard.
Îmi place acest citat deoarece arată faptul că în prieteniile de calitate apare acceptarea necondiționată. 
Acceptarea necondiționată se referă la a rămâne lângă celălalt chiar și atunci când defectele sale apar în relația de prietenie sau când acesta traversează perioade mai dificile din punct de vedere emoțional. 
In cazul de fata, protagonistii asa zisei prietenii MINA MARIAN , presedintele PSD si BOGDAN BATU , prietenie  construita din copilărie sau adolescență cu longevitate în timp, sa destramat. 
BOGDAN BRATU ACUZA:  MINA MARIAN  un boschetar, are probleme mintale! 
Nu este sanatos, are probleme mintale, a trait intr-o alta lume, mult mai golani, dar mult  mai corecta. 
Uite pe Nae Badalau, Nae la luat de unde la luat, nu ai voie sa scoti un cuvant de Nae Badalau, te-a luat dintrun boschetar.
MINEA MARIAN  erai un boschetar, nu avea baie acasa, venea se spala la mine la hotel, eu sunt persoana care l am invatat sa faca politica, eu i am spus, fa  politica daca vrei sa faci ceva ca nu poti asa..
Eu am fost persoana care l am propus presedinte de consiliu judetean, Nae niciodata nu la vrut . Si uite asa ne-a tocat pe toti, pe ALEXANDRU ANDREI, pe CUC, pe mine, pe GIORGE de la GECOR, uite asa ne-a tocat, ne-a tocat....
Să fii trădat de cei apropiați sau de cei dragi poate fi foarte sfâșietor. Trădarea vine sub masca înșelăciunii, a neloialității, a minciunilor și a faptului de a fi rănit de cineva de la care nu te așteptai. Atunci când încrederea îți este distrusă, pierderea este o experiență chinuitoare.
ACESTI DOI PROTAGONISTI SUNT CANDIDATII giugiuveni , BOGDAN BRATU la primarie si MARIAN MINA la consiliul judetean .  
Voi giurgiuvenii aveti dreptul de a  cunoaste fata ascunsa a candidatilor, iar manipularea acestora, prin asa zisa presa platita, prin postarile pe  conturi false, sa nu va lasati manipulati. Meritati o viata mai buna iar ei trebiue sa intelaga ca nu mai sunteti doar o masa de manevra bagata in seama doar in campaniile electorale

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:47
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou