Eu cu cine votez?

Alin Cătălinoiu, 25 martie 2024, Ora 17:35

  • print
  • |
eu-cu-cine-votez-48131-1.jpg

Eu cu cine votez? 

Este intrebarea pe care multi dintre voi o adreseaza familiei , vecinilor, prietenilor si nu numai. 

1. ADRIAN ANGHELESCU

Actual primar, PNL, de profesie aviator.  Porneste cu un mare avantaj, acela de primar in functie, notorietate si bazinul electoral PNL.  La preluarea mandatului a mostenit o datorie uriasa lasata de fostul primar NICOLAE BARBU, cat si numeroase credite bancare.  A schimbat , prin părțile esențiale, fața orașului. 

2. NICOLAE BARBU

După două mandate și o pauză pe margine, patru ani, fostul primar mai vrea o dată. A ieșit la încălzire primul dintre candidați, creând atât valuri în tribune, dar și o victimă ”ȘERIFUL” . Candidatul PSD nu vrea să lase lucrurile neterminate și promite o campanie electorală de tip occidental.  Asa cum a promis in 2016 si 2020. TRASEIST POLITIC.

3. LILIANA CIOBANU

Fost deputat PPDD, fost candidat la primărie în 2016 (PSRO),  administrator de fabrică de pâine, membru Rotary, mamă. Candidează independent la primăria Giurgiu, oripilată de mizeria din oraș. Deși giurgiuvenii nu prea votează femei, poate rupe niște voturi, de la unii, de la alții, atât cât să încurce socotelile. TRASEIST POLITIC. Iepurasul lui Barbu.

4. CODRUȚ CÂINARU

Rotaryan, om de afaceri, fost PSD-ist, actual USR-ist. Proaspăt dezamăgit politic, candidatul USR vrea să îi privească pe giurgiuveni în ochi și să le rezolve toate problemele. A fost până recent consilier local PSD, însă dezamăgit, își încearcă norocul în altă barcă. TRASEIST POLITIC. Iepursul lui Barbu.

5. BOGDAN BRATU alias BECHE

Tânăr, neliniștit, pus pe fapte mari, candidatul AUR vrea să fie primar și să țină primăria deschisă non-stop. Ca primar, vrea să debaronizeze județul, să scape orașul de sărăcie și să dea credite pentru locuințe tinerilor. Este la prima candidatură și spune deja prin târg că va ieși primar. Iepurasul lui MARIAN MINA.

6. REMUS GUȘĂ

Candidat independent, cu un cult al personalității demn de o cauză mai bună, iubitor de live-uri și autointitulat realizator de emisiuni naționale și chiar internaționale, a mai candidat și în 2020, la Consiliul Local, post scăpat printre degete din cauză de Gigica.

7. IULIAN STOENESCU

Candidat din partea PNȚCD, stomatolog, nu se lasă nici de data asta de candidatură, deși în 2020 a obținut puțin peste 100 de voturi. Se spune că ar fi unul dintre ”iepuri”, deși voturile sale nu sunt de mare folos. Iepurasul luii BARBU.

8. NICU ȘTEFAN

După UNPR, PLR, PMP, ALDE și PNL, a revenit în PMP. Fost candidat la primărie, în prezent și pensionar și angajat la primăria Giurgiu, vrea, dacă ajunge primar, să regândească circulația și locurile de parcare din oraș. Este apropiat al actualului primar, de aici și dubiile legate de candidatură. iEPURASUL LUI ADRIAN ANGHELESCU.

9. GEORGE COSTACHE

În 2016 a candidat la primăria Giurgiu din partea UNPR. La lansare nu a avut niciun discurs. Acum, și-a anunțat candidatura pe facebook…tot fără discurs. A fost votat de 313 giurgiuveni.

 

Mai jos aveti rezultatele alegerilor locale din 2020 și 2016  și  lista candidaților

REZULTATE VOT PRIMĂRIA GIURGIU 2020

Adrian-Valentin Anghelescu (PNL) – 8594 voturi

Marian Maroiu (PSD) – 5387 –  voturi

Nicolae Barbu (Pro Romania) – 4413 voturi

Alexandru Vladu (ALDE) – 739 voturi

Anca-Adriana Florescu (FIN) – 280 voturi

Marius-Fanel Cristache (PMP) – 262 voturi

Constantin Buduru (Independent) – 247 voturi

Iulian-Eugen Stoenescu (Independent) – 165 voturi

REZULTATE VOT PRIMĂRIA GIURGIU 2016

 

Nicolae Barbu (PSD) – 10.068

Florian Nicolae (PNL) – 7.975

Alexandru Vladu (ALDE) – 3.631

Liliana Ciobanu (PSRO) – 1.212

Noruţ Stănişteanu (Mişcarea Liberală) – 867

Constantin Buduru (candidat independent) – 413

George Costache (UNPR) – 313

Ionel Dinu (PMP) – 282

Marius Crăcea (candidat independent) – 232

Mihăiţă Grigore (Partida Romilor Pro Europa) – 191

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:36
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou