Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Mihai Ghezea , 14 februarie 2024, Ora 11:48

  • print
  • |
daca-ciolacu-va-candida-oricine-il-bate-in-turul-doi-48124-1.jpg

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

 Liderul PSD, Marcel Ciolacu, e forțat să candideze la alegerile prezidențiale, însă   orice candidat îl va învinge în turul doi, asta pentru că românii se vor mobiliza anti-PSD.

Comasarea alegerilor e vitală pentru PNL

În turul doi, orice candidat îl bate la scor. În turul doi, se mobilizează anti-PSD-ismul si PNL-ul va fi impotriva lui, vor ieși la vot toți anti-FSN-istii din 90 până astăzi. 

Avem exemplele trecutului: Năstase,  Geoană, Ponta, după asta a venit Dăncilă. Ei spun nu, poate sunt sinceri, dar este o presiune uriașă să candideze.  Daca  Ciolacu candidează, el nu mai e președinte PSD, pentru ca  s-a făcut o listă cu cei  care îi iau locul.

Comasarea alegerilor este de un interes vital pentru PNL. În aceste condiții, Ciolacu, oricât de prost administrator este, este un om politic de excepție. El nu vrea comasarea alegerilor și are o explicație simplă:  cel care răspunde este premierul. Adica el.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:43
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou