A demisionat consilierul PSD sector 1, care a intrat dezbrăcat într-o ședință online

Florentina Șerbănescu, 24 februarie 2023, Ora 16:25

  • print
  • |
a-demisionat-consilierul-psd-sector-1-care-a-intrat-dezbracat-intr-o-edinta-online-47533-1.jpeg

Consilierul Local PSD Sector 1, Albert Caraian, care a intrat în direct, prin apel video, în şedinţa de Consiliu Local, şi-a înaintat demisia, a anunţat PSD. 

Consilierul PSD a stârnit un moment jenant la ședința de Consiliu Local care a fost convocată vineri, de la ora 10:00. La apelul nominal al consilierilor locali, acesta a intrat online, dar era dezbrăcat.D.

În imaginile postate pe pagina de Facebook a USR Sector 1 se vede cum în şedinţă este făcută prezenţa, fiind strigat şi numele consilierului PSD, care apare în imagine la duş. Colegii din Consiliul Local îi spun, la un moment dat, să închidă camera video.

Un consilier a strigat: "Alberto, închide camera", ceilalți membri ai Consiliului râzând copios.   

Ulterior, Caraian a încercat să explice incidentul, într-o postare pe Facebook.

„Tehnica mai joacă feste. Graba din păcate şi-a spus cuvântul! Îmi cer scuze pentru nefericita întâmplare. Apa caldă era de la propria centrală, ca sa anticipez orice întrebări. Scuze încă o dată tuturor!", a scris Albert Caraian.

„În urma incidentului regretabil din timpul şedinţei de astăzi, 24 februarie 2023, a Consiliului Local Sector 1, consilierul local Alberto-Iosif Caraian şi-a înaintat demisia", arată comunicatul de presă al PSD. 

"În același timp, pentru că și-a dat bani necuveniți din fonduri europene, acuzată de Agenția Națională de Integritate și cercetată de Direcția Națională Anticorupție, Clotilde Armand continuă să fie menținută în toate funcțiile de către USR", este comunicatul Partidului Social Democrat.  

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:51
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou