Afacerile familiei Halep, în vizorul ANAF! O clădire a fost pusă sub sechestru

Anca Bratu, 6 decembrie 2022, Ora 15:59

  • print
  • |
afacerile-familiei-halep-in-vizorul-anaf-o-cladire-a-fost-pusa-sub-sechestru-47083-1.jpg

Familia Simonei Halep a intrat, în trecut, în vizorul fiscului din cauza datoriilor la stat. ANAF a pus sub sechestru o clădire pentru a recupera sumele restante. Simona Halep este în topul celor mai bogați sportivi români.

Fostul număr 1 mondial trece prin cel mai greu moment al carierei și se luptă cu acuzațiile din dopaj. Simona Halep a câștigat, de-a lungul timpului, sume fabuloase din tenis, iar o parte din bani i-a investit în afaceri imobiliare și turism. Pentru că a fost mereu ocupată cu antrenamentele și turneele, de business-urile i s-a ocupat familia.

În urmă cu patru ani însă, familia Simonei Halep a avut ceva probleme cu fiscul. ANAF a pus sechestru pe o clădire deținută de o companie al cărei patron era Stere Halep. Totul din cauza datoriilor la stat. Clădirea de 167.81 metri pătrați plus încă 1000 de metri pătrați de teren, din comuna Vulturu, se afla în proprietatea firmei „La Stelică" SRL, care nu avea angajați. Aceasta era destinată producției de băuturi alcoolice după ce a fost inițial un magazin sătesc. Ea a fost scoasă la licitație în 2018 pentru suma de 50.758 de lei, potrivit playsport.ro.

Simona Halep și-a investit o parte din bani în imobiliare și turism. A construit mai multe blocuri și vile în Constanța, dar a investit și într-un hotel din Stațiunea Mamaia. Acesta are 20 de apartamente de lux. Sportiva mai deține și o pensiune în Poiana Brașov, dar și un hotel în orașul de la poalele Tâmpei. Pentru complexul Drachenhaus a plătit 2 milioane de euro. 

Simona Halep a intrat în topul celor mai bogați sportivi români cu o avere impresionantă câștigată pe terenul de tenis. Românca a reușit să acumuleze 39 de milioane de dolari. Se clasează pe locul trei în topul celor mai bine plătite sportive din lumea tenisului, ea fiind depășită doar de surorile Williams.

Serena Williams a câștigat în toată cariera ei suma fabuloasă de 94,5 milioane de dolari, iar sora sa, Venus Williams, 42,3 milioane de dolari. Simona Halep a încasat în ultimii ani bani frumoși și din contractele de publicitate. 

 

 

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:23
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou