Bărbatul care ar fi adus prăjituri cu marijuana la o petrecere a fost reținut

Mirela Ene, 23 ianuarie 2023, Ora 11:56

  • print
  • |
barbatul-care-ar-fi-adus-prajituri-cu-marijuana-la-o-petrecere-a-fost-retinut-47327-1.jpeg

Un bărbat de 32 de ani a fost reținut pentru 24 de ore după ce s-ar fi prezentat la o petrecere cu o prăjitură care conținea canabis. Alarma a fost dată după ce mai mulți invitați au ajuns la spital acuzând stări de rău, palpitații și atacuri de panică. Tânărul este cercetat pentru trafic de droguri de risc, scrie gandul.ro.

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Vâlcea, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Biroul Teritorial Vâlcea, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, de 32 de ani, bănuit de trafic de droguri de risc.

Astfel, la data de 22 ianuarie 2023, procurorii D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Vâlcea au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Din cercetări a reieșit că, la data de 21 ianuarie 2023,bănuitul ar fi oferit, la o petrecere privată, o prăjitură la prepararea căreia ar fi folosit aproximativ 15 grame de canabis.  În urma consumului, 15 dintre invitați ar fi acuzat stări de rău, palpitații și atacuri de panică și s-au prezentat la camera de gardă a Spitalului Județean Vâlcea.

În urma percheziției efectuate la data de 22 ianuarie 2023, în locuința bărbatului au fost descoperite resturi de canabis și un grinder. În cursul zilei de astăzi, bănuitul va fi prezentat Tribunalului Vâlcea, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Tort cu droguri la o petrecere cu 70 de invitați

Petrecerea a fost organizată de un om de afaceri şi mulţi dintre participanţi sunt din judeţul Prahova.

„Din primele verificări efectuate la faţa locului, s-a stabilit faptul că, în incinta restaurantului, se desfăşura o petrecere la care erau prezente un număr de aproximativ 70 de persoane, iar, la un moment dat, unele dintre acestea au acuzat stări de rău.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru trafic de droguri după petrecerea de la un restaurant din Râmnicu Vâlcea, unde s-ar fi consumat prăjituri cu droguri. 15 persoane dintre cele 16 care au ajuns la spital au avut teste pozitive THC pentru marijuana.

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:18
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou