Cafteală si intervenţia poliţiei la căsuţa armoniei din strada Şelari

Sorin Ovidiu Bălan, 29 octombrie 2022, Ora 13:04

  • print
  • |
cafteala-cu-interventia-politiei-la-casuta-armoniei-din-strada-selari-46929-1.jpeg

Cafteală cu intervenţia poliţiei la căsuţa armoniei din strada Şelari

În celebrul interviu „secret” descoperit de către ziariştii de investigaţii de la o publicaţie din Giurgiu, domnul Gheorghe Paraschiv, şeful DGASPC Giurgiu, spune: „Aceşti copii sunt monitorizaţi de o echipă multidisciplinară acolo. Asistenţi medicali, psihologi, medic, supraveghetor.”

Ei bine, vineri, 28 octombrie, această echipă multidisciplinară care se ocupă cu multă competenţă de copiii instituţionalizaţi, ori a fost luată prin surprindere, ori a fost depăşită de situaţie, ori a lipsit cu desăvârşire de la faţa locului.

La căsuţa armoniei şi bunei înţelegeri din strada Şelari, a izbucnit o cafteală între copii care stau acolo. Mai exact, în bătaie au fost implicate trei fete. Elena, cea care a pierdut sarcina şi era scoasă în oraş de Beianu alături de Alexandra, de-o parte a baricadei, iar de cealaltă s-au aflat Tania şi Valentina, găzduite şi ele în aceeaşi căsuţă.

Nu a fost o simplă altercaţie între nişte copii. Ci o cafteală în toată regula, pentru că a fost anunţată poliţia, care a venit la faţa locului cu două echipaje  si salvarea.

Aşa cum dovedesc înregistrările noastre, Elena a fost luată şi urcată în maşina de poliţie, iar celelalte două fete, însoţite de o doamnă, probabil o supraveghetoare au fost urcate într-un microbuz şi transportate tot la poliţie. Toate trei au dat declaraţii în faţa oamenilor legii.                                        Aşa că echipa interdisciplinară, atent veghetoare a domnului şef al DGASPC Giurgiu, plecase mai devreme în week-end.

De ce s-or fi bătut cele trei în halul acesta, încât nimeni nu a putut să le despartă şi a trebuit să fie chemată poliţia?

Sorin Ovidiu Bălan 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
00:30
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou