Cel mai bogat polițist rutier din București, dat afară din casă după ce și-a bătut soția. Împotriva lui a fost emis un ordin de protecție

Florentina Șerbănescu, 5 aprilie 2023, Ora 10:41

  • print
  • |
cel-mai-bogat-politist-rutier-din-bucure-ti-dat-afara-din-casa-dupa-ce-i-a-batut-sotia-impotriva-lui-a-fost-emis-un-ordin-de-protectie-47756-1.jpeg

Marius Maghiari, fost șef în cadrul Brigăzii de Poliție Rutieră, a fost evacuat din vila din Băneasa în care locuia alături de soția lui, după ce a fost acuzat de violență în familie. Bărbatul a fost dus la sediul Secției 2 Poliție pentru audieri, iar împotriva lui a fost emis un ordin de protecție provizoriu. 

Fost șef al Serviciului Accidente Grave, Marius Maghiari a fost unul dintre cei mai controversați ofițeri care au activat în cadrul structurilor de Poliție Rutieră. Cu o declarație de avere din care reieșea că nu deține nimic, acesta locuia într-o vilă, în cartierul Băneasa și era cunoscut faptul că, împreună cu soția lui, controlează un hotel de fițe, tot în zona de nord a orașului. Ca urmare, până la urmă, Agenția Națională de Integritate (ANI) a socotit că Maghiari nu poate justifica aproximativ 100.000 de euro. 

La data de 8 iunie 2015, Marius Maghiari a lovit cu mașina o femeie în vârstă de 35 de ani, în zona unei treceri pentru pietoni din apropierea Fântânii Miorița. Polițistul a dus victima la spital și s-a înțeles cu aceasta să spună că a căzut de pe o schelă. Ulterior, femeia a fost chemată în fața procurorilor, care au convins-o să renunțe la înțelegerea pe care o făcuse cu Maghiari și să spună adevărul.

Marius Maghiari a fost condamnat definitiv abia în anul 2021, la 3 ani de închisoare cu suspendare și interzicerea dreptului de a activa în structurile Poliției Române.

Și-a bătut soția cu un obiect de mobilier

La sfârșitul lunii martie, Marius Maghiari a avut din nou probleme cu legea, după ce și-a bătut soția. Disperată, femeia a sunat la numărul de urgență 112. Potrivit anchetatorilor, incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de 30 martie, când fostul polițist ar fi apucat un obiect de mobilier confecționat din nuiele de răchită și i-ar fi provocat soției sale răni la nivelul feței.

„La data de 30 martie 2023, în jurul orei 16.00, polițiştii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 2 Poliție au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la adresa de domiciliu, în Sectorul 1, ar fi fost agresată fizic de către soțul ei.

Deplasându-se cu operativitate la fața locului, polițiștii l-au depistat pe bărbat și l-au condus la audieri. Întrucât s-a constatat existența un risc eminent, față de bărbat a fost emis un ordin de protecție provizoriu. Cercetările sunt continuate de către Secția 2 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie", a anunțat Poliția Capitalei, la solicitarea Gândul.

La o zi după intervenția polițiștilor, soția lui Marius Maghiari a depus la instanță o cerere de emitere a unui ordin de protecție, care poate fi aplicat pe o perioadă de cel mult șase luni, judecata urmând să aibă loc în 18 aprilie, scrie gandul.ro.

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:07
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou