Cine este Eileen Tate, mama fraților Andrew și Tristan! Ce spune despre problemele fiilor ei

Anca Bratu, 9 ianuarie 2023, Ora 18:17

  • print
  • |
cine-este-eileen-tate-mama-fratilor-andrew-i-tristan-ce-spune-despre-problemele-fiilor-ei-47254-1.jpeg

Andrew și Tristan Tate au făcut înconjurul lumii, după ce s-a aflat vestea că cei doi frați au fost arestați. Cu toții au auzit de ei, însă câți știu cine sunt părinții celor doi? Mama lor, Eileen Tate, a ieșit în public și a spus ce părere are despre problemele cu legea ale copiilor ei, scrie spynews.ro.

Cazul fraților Tate a ajuns în atenția tuturor în acest an, după ce au fost pecheziționați și arestați într-un dosar de trafic de persoane, viol și crimă organizată. Lumea a devenit din ce în ce mai interesată de trecutul lor, astfel că mama lor, Eileen Tate, nu a păstrat tăcerea, ci a ieșit în public cu decalarații despre situația în care se află băieții ei. Din primele declarații, femeia susține că nu așa i-a crescut pe Andrew și Tristan, ca doi misogini cu probleme cu legea.

Eileen Tate este mama celor doi frați controversați, Andrew și Tristan, care a stat în spatele luminii reflectoarelor chiar și după ce copiii ei au devenit celebri. Femeia trăiește în Luton, lânga Londra, în același cartier unde i-a crescut și pe Andrew și Tristan. În tinerețe a lucrat în bucătăria școlii unde au învățat și băieții ei, ca și ajutor de bucătar. În prezent, femeia este divorțată, după ce s-a separat de tatăl copiilor ei în anul 1997, iar de atunci i-a crescut singură pe Tristan, Andrew și Janine, sora lor.

Chiar dacă nu a dat nicio declarație publică în ceea ce privește scandalul în care sunt implicați cei doi copii ai ei, Eileen a vorbit cu o prietenă despre ceea ce se întâmplă în România. Femeia este foarte dezamăgită de tot acest scandal, spunând că nu și-a crescut copiii în acest fel.

Mai mult, despre afirmațiile lui Andrew în care dă dovadă de misoginism este de părere că a spus toate acele lucruri pentru că au prins bine la public și pentru răspunsul pe care l-a primit înapoi.

Înainte să ajungă în arest, Andrew Tate a devenit un adevărat influencer pe rețelele de socializare, unde le-a predat oamenilor lecții despre succes și bani. În timpul unei emisiuni la Antena Stars, fratele lui Tristan a făcut câteva dezvăluiri despre copilăria lui, spunând că a crescut sărac, motiv pentru care nu îi este frică de sărăcie.

   Stenograme din dosarul fraților Tate

Au apărut și stenogramele din dosarul fraților Andrew și Tristan Tate. Victemele le-au povestit autorităților că au fost întâmpinate de paznici înarmați când au ajuns prima data la vila celor doi. De asemenea, aceștia le-ar fi obligat pe tinere să-și facă tatuaje cu owned by Tate", adică proprietatea lui Tate.

Totodată, avocata celor doi, Ioan Gliga, susține că fetele s-au tatuat de bună voie.

„Eu aș înțelege acest gest făcut de persoanele respective ca fiind un gest destinat a se face cât mai plăcute de către frații Tate și niciun moment nu s-a pus problema condiționării sau constrângerii pentru a face un asemenea gest și a fost voința lor liberă', susține avocata Ioan Gliga, potrivit Digi24.

Potrivit Realitatea TV, în urma discuției dintre Andrew și o domnișoară, aceștia acționau prin metoda „Loverboy".

„Emory (Andrew Tate): Trebuie să înțelegi că, odată ce ești a mea, vei fi a mea pentru totdeauna. O femeie nu își părăsește niciodată bărbatul. Voi fi ultimul bărbat din viața ta.

Emory: Ce ne facem dacă ne îndrăgostim și te răpesc să te aduc la București?

Fată: Nu cred că e răpire, dacă eu vreau să vin.

Emory: Mai întâi trebuie să văd în ochii tăi că nu vei putea trăi niciodată fără mine. Si apoi pot avea încredere în tine să îți arăt totul.

 

 

 

EDITORIAL

La ce ne sunt utili pensionarii?

La ce ne sunt utili pensionarii?

  Să se înghesuie la casierie pentru a plăti facturile la cablu şi la curentul electric. Să se târască prin piaţă, de la o tarabă la alta, căutând cartofi ieftini. Să traverseze pe zebră fără să fie loviţi de vreo maşină, trăgând căruţul cu ceapă şi cartofi. Să îndure, muţi, reproşurilor copiilor pentru ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:02
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou