Cum a cunoscut Dan Diaconescu gemenele. Legătura dintre minore și milionarul Murad (Phoenicia) care a FUGIT din România / DD a fost reținut

Florentina Șerbănescu, 7 aprilie 2023, Ora 07:56

  • print
  • |
cum-a-cunoscut-dan-diaconescu-gemenele-legatura-dintre-minore-i-milionarul-murad-phoenicia-care-a-fugit-din-romania-dd-a-fost-retinut-47767-1.jpeg

Fostul om de televiziune Dan Diaconescu le-ar fi cunoscut pe cele două gemene minore la un spectacol organizat la hotelul Belvedere din stațiunea Olimp - hotel care face parte din Grupul Phoenicia, patronat de Mohammad Murad - unde acestea ar fi susținut un program artistic. Surse au indicat că milionarul Murad a mijlocit "împrietenirea", Diaconescu fiind oaspetele său, scrie gandul.ro.

UPDATE: Dan Diaconescu a fost reținut pentru 24 de ore.

După ce copilele au cântat pe scenă, Diaconescu le-ar fi invitat la masa lui și ar fi reușit s-o seducă, inițial, pe una dintre ele, după care a reușit să întrețină relații sexuale și cu sora ei.

Fetele au dezvăluit în fața anchetatorilor întreaga poveste, inclusiv modul în care fostul patron OTV profita de ele, dar în același timp și cum l-au șantajat cu o înregistrare compromițătoare. Ușor ironic și oarecum comic.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din Inspectoratul de Poliție Județean Constanța au demarat o amplă anchetă după ce au primit o informație potrivit căreia Dan Diaconescu ar fi fost șantajat de mai mulți minori, după ce ar fi încercat să cumpere virginitatea unei copile.

Surse judiciare au dezvăluit, pentru Gândul, că polițiștii au stabilit, totodată, faptul că fostul om de televiziune ar fi întreținut, în mod repetat, relații sexuale cu două surori gemene, încă din cursul anului 2020, când fetele aveau vârsta de 15 ani.

Cu cât erau plătite fetele pentru sex

Cele două au fost identificate și aduse la audieri, unde au povestit polițiștilor întreaga istorie a relației pe care au avut-o cu celebrul realizator TV. Fetele ar fi povestit că l-au cunoscut pe Diaconescu la hotel Belvedere din Olimp, deținut de omul de afaceri Mohammad Murad, proprietarul lanțului hotelier Phoenicia, la un eveniment monden unde ar fi fost invitate să susțină un recital, în condițiile în care își făcuseră o trupă muzicală.

Maniera de a invita necunoscute să cânte sau să participe la prezentări de modă este cunoscuta rețetă a lui Mohammad Murad de a atrage VIP-uri care, ulterior, combină fetele. Această schemă are loc mai ales la hotelurile de pe Litoral, unde au loc anual multe astfel de evenimente. Locurile sunt de mult sub observația structurilor polițienești, dar Murad, prin relațiile sale, ar fi reușit, până acum cel puțin, să țină situația sub control. Acum se pare că lucrurile s-au complicat.

Prezent la eveniment, Dan Diaconescu le-ar fi invitat pe cele două fete să bea ceva împreună, după ce le-ar fi spus că ar fi rămas impresionat de talentul lor. În acest mod, fostul om de televiziune ar fi reușit să înceapă o relație de natură sexuală cu una dintre ele, după care ar fi reușit s-o convingă și pe sora acesteia să se culce cu el.

Fetele au recunoscut că primeau bani, în fapt că se prostituau și că bărbatul le plătea pentru sex cu sume care variau între 300 și 400 de lei.

După mai multe întâlniri care ar fi avut loc la Constanța, Dan Diaconescu a început să le cheme la București. Acestea au povestit că nu-și mai amintesc hotelul la care stăteau, dar era situat undeva la marginea orașului. Fostul patron al OTV le rezerva camere învecinate și intra la ele pe rând, în condițiile în care le-ar fi întrebat dacă sunt de acord cu sexul în trei, dar ele ar fi refuzat.

Gemenele au mai povestit că ar fi fost nemulțumite de vizitele în Capitală, atât din punct de vedere financiar, cât și din cauza modului în care Dan Diaconescu se purta cu ele. Acestea susțin că, după ce își făcea treaba cu ele, omul de afaceri le lua cu autoturismul lui și le lăsa în fața Gării de Nord, să se descurce singure.

La un moment dat, Dan Diaconescu le-ar fi întrebat dacă se întâmplă ca, printre prietenele lor, să fie o fată care ar fi de acord să-și vândă virginitatea. Sursele citate au precizat, pentru Gândul, că la acel moment ar fi fost sfătuite și de alte persoane din anturajul lor să-i întindă o cursă și să-l șantajeze.

Ca urmare, l-ar fi mințit că au găsit o fată virgină dispusă să se culce cu el contra cost și l-ar fi chemat la o negociere. Cu ajutorul unor băieți, care nu depășiseră cu mult vârsta de 18 ani, gemenele ar fi montat un telefon mobil, pe un dulap, pe care l-ar fi folosit ca să înregistreze dialogul.

Mohammad Murad a plecat din România

Ulterior, ar fi început să-l șantajeze pe Dan Diaconescu și i-ar fi cerut 2.500 de lei, ca să nu facă publică înregistrarea. Fostul om de televiziune și-ar fi trimis la Constanța un om de încredere, care le-ar fi dat fetelor banii, după care le-ar fi atras atenția să vorbească frumos cu „domnul Dan" și să nu mai înjure.

Referitor la prezența lui Dan Diaconescu la hotel Belvedere, este de notorietate relația sa cu proprietarul lanțului hotelier Phoenicia, milionarul Mohammad Murad. 

În plus, în cursul lunii noiembrie a anului trecut, Murad ar fi plecat din România, motivul oficial fiind acela că și-a deschis un restaurant în Liban, la Beirut. Surse apropiate confirmă că acesta este plecat ca urmare a unor informații că este vizat de o serie de anchete penale complexe, unde știe că este în culpă.

Unii speculează chiar că plecarea lui Murad ar putea avea legătură cu aventurile cu minore ale prietenului său Dan Diaconescu, mai ales că afaceristul de origine libaneză este cunoscut drept un mare „devorator" de femei frumoase și multe.

În plus, este cunoscut faptul că în hotelurile deținute de acesta funcționează adevărate rețele de fete, dintre care unele ar fi inclusiv minore.

Până la publicarea acestui material, omul de afaceri Mohammad Murad nu a putut fi contactat telefonic.

 

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:42
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou