Șeful IPJ Vaslui a concurat singur pentru postul de adjunct al instituției pe care o conduce, dar a picat cu nota 3,44

Anca Bratu, 31 martie 2023, Ora 12:03

  • print
  • |
eful-ipj-vaslui-a-concurat-singur-pentru-postul-de-adjunct-al-institutiei-pe-care-o-conduce-dar-a-picat-cu-nota-3-44-47730-1.jpg

Deși a candidat singur pentru postul de adjunct al IPJ Vaslui, comisarul-șef Gabriel Nechita nu a reușit să promoveze concursul, fiind picat cu nota 3,44.

Acesta conduce deja prin împuternicire Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui din septembrie 2022, însă joi nu a reușit să promoveze concursul pentru postul de adjunct al instituției, scrie vremeanouă.ro.

După examenul din luna ianuarie, organizat de IGPR pentru funcția de inspector șef, nici examenul pentru funcția de adjunct II al inspectorului șef nu este promovat de nici unul dintre candidați.

Inițial a fost vorba despre doi candidați, comisarul șef Mihai Mironescu și comisarul șef Gabriel Nechita, cel care a candidat și pentru funcția supremă din IPJ dar, la momentul concursului, a ales să nu se mai prezinte.

Aceeași strategie a fost adoptată acum de către comisarul Mironescu, cel care a decis să nu se mai prezinte în fața comisiei de examinare.

În schimb, contracandidatul lui nu a reușit să ia o notă de trecere, fiind notat cu 3,44. În aceste condiții, Nechita poate continua să asigure împuternicirea la conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui până când va fi schimbat din funcție sau până în momentul în care cineva va promova acest examen.

 

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:52
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou