Florin Salam a fost săltat de mascați! Manelistul ar fi clientul unor prostituate dintr-un dosar de proxenetism

Anca Bratu, 22 februarie 2023, Ora 11:48

  • print
  • |
florin-salam-a-fost-saltat-de-mascati-manelistul-ar-fi-clientul-unor-prostituate-dintr-un-dosar-de-proxenetism-47514-1.jpg

Percheziţii în Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Vâlcea, la persoane suspectate de proxenetism şi cămătărie. Poliţiştii fac, miercuri, unsprezece percheziţii în Capitală şi în judeţele Ilfov şi Vâlcea, într-un dosar de proxenetism şi cămătărie, zeci de persoane fiind căutate pentru a fi duse la audieri.

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 24 Poliţie pun în aplicare, miercuri, 11 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Vâlcea, precum şi 39 de mandate de aducere, într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru proxenetism şi cămătărie.

Printre cei care dau declarații la poliție se află și Florin Salam, celebrul cântăreț de manele, conform unor informații pe surse. Acesta ar fi fost client al unor prostituate din dosar.

"În fapt, mai multe persoane sunt bănuite că ar fi înlesnit practicarea prostituţiei, în Sectorul 5, dar şi în alte localităţi din ţară, obţinând foloase patrimoniale de pe urma acestei activităţi, care ar fi fost desfăşurată de mai multe femei. De asemenea, din cercetări s-a stabilit că unele dintre persoanele bănuite ar fi oferit sume de bani cu dobândă impusă şi termen de restituire", a arătat Poliţia Capitalei.

În baza mandatelor de aducere, persoanele vizate urmează să fie duse la audieri, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de proxenetism şi cămătărie sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

 

 

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:05
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou