Garsoniera cu cada în bucătărie! Ireal câți lei cere proprietarul pe chirie

Anca Bratu, 10 februarie 2023, Ora 08:23

  • print
  • |
garsoniera-cu-cada-in-bucatarie-ireal-cati-lei-cere-proprietarul-pe-chirie-47438-1.jpg

Din Cluj-Napoca, orașul în care se vinde o garsonieră de 11 mp cu peste 30.000 de euro, vine un alt anunț care șochează piața imobiliară. 

Dar nu e orice fel de garsonieră, ci una (poate) unică în peisaj, asta fiindcă oferă serviciul „2 în 1 - baia în bucătărie". Da, ați citit bine, în Cluj-Napoca se închiriază o cameră care are cada în bucătărie, lângă chiuveta cu vase și aragazul pe care stau oalele cu mâncare. 

Poți să faci „baie cu spumă în timp ce gătești", glumesc colegii de la stiridecluj.ro. Însă, cât se poate de serios, când vine vorba de bani, este proprietarul acestei garsoniere, căci respectivul cere o chirie de 500 de euro (2500 de lei) pe lună! 

Poate nu ți-ai dat seama. dar e 2 în 1. Ai pat și cadă, dar dacă bagi o plapumă și o pernă în cadă cu ce seamănă?! Dacă mănânci o zamă de fasole gătită, îi minunată bucătăria, faci și jacuzzi. Pentru ce să aglomereze camera ??!!", a comentat cineva, cu umor, pe marginea acestui anunț. O altă persoană a completat: „Vreau să cred că e o glumă. Nu neapărat amuzantă, dar sper că e o glumă".

Totuși, glumă sau nu, piața imobiliară din Cluj-Napoca șochează încă o dată, așa cum a făcut-o și cu anunțul de vânzare a unei garsoniere de numai 11 mp la prețul de 33.000 de euro.

Garsoniera se află în zona ultracentrală, iar potrivit anunţului, are o cameră, bucătărie şi baie. Însă, în imagini, ultimele două încăperi pare că sunt, de fapt, una şi aceeaşi. Veceul se află ascuns după aragaz, iar la aproape un metru distanţă se află şi cabina de duş.

„Garsonieră în zona Ultracentrală, aproape de toate atracţiile, punctele de interes ale oraşului şi mijloacelor de transport în comun. Garsoniera este situată la demisolul unui imobil cu 3 etaje în suprafaţă utilă de 13 mp şi este compartimentată astfel: camera, bucătărie şi baie. Acesta se vinde complet utilat si mobilat. Disponibil imediat. Pentru mai multe detalii, programarea unei vizionări sau pentru a afla oferta noastră completă, nu ezitaţi să ne contactaţi telefonic, prin email sau la sediul agenţiei noastre", se arată în anunţ.

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:15
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou