Gerul a coborât peste România

Cristian Blănuţă, 28 noiembrie 2013, Ora 09:44

  • print
  • |
gerul-a-coborat-peste-romania-36328-1.jpg

Iarna îşi face simţită prezenţa. România a fost cuprinsă de ger. Joi dimineaţa, temperaturile au coborât până la minus 11 grade Celsius. Cel mai frig a fost în Transilvania, iar vremea nu dă semne că s-ar îndrepta.

Gerul a cuprins mai multe zone din ţară. Potrivit România TV, temperaturile au ajuns la minus 11 grade. Cel mai frig este la Miercurea Ciuc, unde s-au înregistrat cele mai scăzute temperaturi din această toamnă.

La Miercurea Ciuc sunt -11 grade Celsius, Botoşani -6 grade şi -3 grade la Braşov. La Bistriţa sunt -8 grade, iar la Bacău, Vaslui şi la Suceava sunt -7 grade.

După prima cădere de zăpadă, frigul pune stăpânire pe ţară, iar temperaturile vor fi unele veritabile de iarnă, în timp ce ninsorile se mai reduc, însă vântul va mai bate cu putere.

Ziua de joi rămâne rece, la amiază mercurul din termometre indică 0 grade în depresiuni şi 8 grade doar în Subcarpaţii Moldovei. Iar ca aspect, se anunţă o vreme mult mai plăcută, soarele îşi face adesea apariţia printre nori şi abia spre seară şi în noaptea următoare în vestul, centrul şi nordul ţării apar nori mai groşi, din care cad ninsori slabe. Iar vântul are intensificări la munte, chiar serioase în zona Carpaţilor Orientali, dar temporar suflă mai alert, cu 50...55 km/h, şi în sudul şi estul ţării.

Joi, în Capitală nu vor fi mai mult de 3...4 grade la amiază, cu 5 mai puţine decât ar trebui, vreme rece, deci, pentru final de noiembrie. Soare cu dinţi, prin urmare, se iveşte printre norii tot mai risipiţi de vântul sprinten de vest.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:38
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou