Gigi Becali a semnat unul dintre cele mai mari contracte din istoria României.

Anca Bratu, 30 octombrie 2022, Ora 13:49

  • print
  • |
gigi-becali-a-semnat-unul-dintre-cele-mai-mari-contracte-din-istoria-romaniei-46934-1.jpg

Gigi Becali a semnat unul dintre cele mai mari contracte din istoria României. Ce a negociat în secret patronul FCSB

Mişcare surprinzătoare făcută de Gigi Becali. Patronul FCSB îşi dezvoltă afacerile şi, în urmă cu două săptămâni, a semnat un contract foarte important.                                                                              Fostul europarlamentar investeşte în agricultură şi a luat în concesiune o suprafaţă de 850 de hectare, dintre care 755 de hectare sunt teren agricol. De-a lungul timpului, Gigi Becali s-a făcut recunoscut mai ales pentru investiţiile şi afacerile pe care le-a făcut în imobiliare.          De asemenea, este cunoscută activitatea lui la FCSB, unde a reuşit să scoată sume importante din transferurile de jucători, cele mai mari din istoria fotbalului românesc. În ultima vreme, Gigi Becali şi-a concentrat atenţia şi banii spre dezvoltarea de complexuri rezidenţiale şi, alături de fiicele sale, a construit mai multe clădiri de apartamente.                                                       Însă Gigi Becali se extinde şi înspre zona agricolă. Profit.ro scrie că patronul FCSB a luat în concesiune de la Agenţia Domeniilor Statului o suprafaţă de 850 de hectare, dintre care 755 sunt teren arabil.  Suprafaţa se află în zona localităţilor Tulcea, Nufăru, Mahmudir şi Murighiol. La licitaţie Gigi Becali a venit cu cea mai mare ofertă.                                                                  În cadrul contractului de concesiune, Gigi Becali a oferit o arendă de 2.433 de kilograme de cereale la hectar, pe an, o cantitate incredibil de mare pentru acest tip de înţelegeri. De altfel, licitaţia a început de la 732 de kilogr   FOTO | Gigi Becali a semnat unul dintre cele mai mari contracte din istoria României. Ce a negociat în secret patronul FCSB

Fostul europarlamentar investeşte în agricultură şi a luat în concesiune o suprafaţă de 850 de hectare, dintre care 755 de hectare sunt teren agricol.

De-a lungul timpului, Gigi Becali s-a făcut recunoscut mai ales pentru investiţiile şi afacerile pe care le-a făcut în imobiliare.

De asemenea, este cunoscută activitatea lui la FCSB, unde a reuşit să scoată sume importante din transferurile de jucători, cele mai mari din istoria fotbalului românesc.

Însă Gigi Becali se extinde şi înspre zona agricolă. Profit.ro scrie că patronul FCSB a luat în concesiune de la Agenţia Domeniilor Statului o suprafaţă de 850 de hectare, dintre care 755 sunt teren arabil.

Suprafaţa se află în zona localităţilor Tulcea, Nufăru, Mahmudir şi Murighiol. La licitaţie Gigi Becali a venit cu cea mai mare ofertă.

În cadrul contractului de concesiune, Gigi Becali a oferit o arendă de 2.433 de kilograme de cereale la hectar, pe an, o cantitate incredibil de mare pentru acest tip de înţelegeri.

De altfel, licitaţia a început de la 732 de kilograme de cereale/hectar/an.

”Cu mare bucurie vă anunţăm că astăzi, 20 octombrie, ADS-Agenţia Domeniilor Statului, prin domnul Sava George, Directorul General Adjunct, a semnat astăzi unul dintre cele mai mari contracte de concesiune din istoria ADS!

Îi mulţumim domnului George Becali pentru cooperare şi îi urăm spor în exploatarea cu succes a Pământului Românesc!”, anunţă Agenţia Domeniilor Statului prin intermediul unei postări pe contul oficial de Facebook.

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:54
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou